Joulun Donkki-lehden tilausaika on nyt

19.9.2023

Joulun Donkki-lehti ilmestyy 16. marraskuuta. Joulunumeron teema on Kohtaamisia Jeesuksen kanssa. Lehdessä kurkistetaan Raamatun sivuille ja tutkitaan, millaisia kohtaamisia Jeesuksella oli erilaisten ihmisten kanssa. Me nykyihmiset emme kohtaa Jeesusta sattumalta kaupungin laidalla olevalla kaivolla tai käy hänen kanssaan kalassa. Jeesus haluaa silti kohdata myös meidät juuri siellä, missä olemme ja sellaisina kuin olemme. Me kelpaamme Jeesukselle juuri näin ja juuri nyt.

Joulunumeron raamattuopetusten aiheita ovat: paimenet kedolla, nainen kaivolla, opetuslapset, pienen pojan eväät, Jairoksen tytär ja Nikodemoksen yöllinen tapaaminen.

Lehden tarina-aukeamilla seikkailevat tutut ystävät Saku, Ruut ja Donkki-aasi. Tällä kertaa kaverukset ovat mukana toteuttamassa seurakunnan joulukuvaelmaa. Mukaan saadaan myös luokkakaveri Viljami, jonka kotona joulua ei ole tapana juhlistaa. Näytelmäharjoituksissa joulun ajasta tuleekin Viljamille aivan erityinen kokemus.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Paimenet kedolla on yksi joulunumeron raamattuopetuksen aiheista. Kuvitus: Sini Kuparinen
Paimenet kedolla on yksi joulunumeron raamattuopetuksen aiheista. Kuvitus: Sini Kuparinen

 

Tarinoiden ja raamattuopetusten lisäksi lehdessä on 24 innostavaa tehtävää, jotka syventävät lehden teemaa. Kokkipalstalla valmistetaan herkullisia muffineja. Askartelupalstalla toteutettava helppo, paperinen joulukuvaelma on mainio lahja ystävälle tai koriste omalle pöydälle. Lisäksi lehdessä on tutut palstat sarjis, gallup, värityskuva, ystäväkirja ja jännityskertomus. Keskiaukeaman juliste on tällä kertaa huikea jouluinen Donkki-lautapeli! Lisäksi lehdessä on hauska joulubingo sekä lapsille sopivia edullisia ja ilmaisia joululahjavinkkejä.

64-sivuinen harraste- ja raamatunlukulehti Donkki ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Vuosikerta 25 € Kestotilaus 25 € Huom: Seurakunnille edullisempi nipputilaushinta tilauspalvelusta!

Donkki 4/2023 ilmestyy 16.11. ja ehtii postilaatikkoosi, kun teet tilauksesi viimeistään 23.10.

Lehdessä:

· kuusi lapsentajuista ja mielenkiintoista raamattuaukeamaa

· 24 tehtävää lehden teeman soveltamiseksi

· tarina-aukeamilla tutut hahmot Saku, Ruut ja Donkki-aasi

· jouluinen lautapeli

· joulubingo

· joululahjavinkkejä

· lisäksi muun muassa ystäväkirja, askartelu, kokkipalsta, sarjis, teemaan liittyvä värityskuva ja gallup.

Voit tehdä tilauksesi 23.10. mennessä: sähköpostilla: uusitie@atex.com tai soittamalla numeroon: 03 4246 2205 / Uuden Tien tilaajapalvelu netissä osoitteessa: https://donkki.net/lehti/tilaa-donkki-lehti/

Donkki-lehti keskittyy uskon perusasioihin mielenkiintoisella ja lasten maailmaan sopivalla turvallisella tavalla. Lehti onkin loistava apuväline lasten kristilliseen kasvatukseen.

Donkki ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Jokaisella 64-sivuisella numerolla on oma teema, jota käsitellään tarinoiden, raamatuntekstien ja tehtävien avulla. Lisäksi Donkissa on runsaasti kiinnostavia palstoja, jotka liittyvät lasten elämään, harrastuksiin, ystävyyteen, askarteluun ja kokkaukseen.

Seuraavat ilmestymisajat ovat: Talven Donkki-lehti 16.11.2023 | Teema: Kohtaamisia Jeesuksen kanssa Kevään Donkki-lehti 29.2.2024 | Teema: Pääsiäinen Kesän Donkki-lehti 9.5.2024 | Teema: Raamatun eläimiä

 

Lehden käyttövinkkejä seurakuntaan

Joulunumeron kansikuva: Kuvitus: Sini Kuparinen
Joulunumeron kansikuva: Kuvitus: Sini Kuparinen

 

Leiripaketti

Donkki-lehti on opetuksineen ja pajoineen myös valmis leiripaketti esimerkiksi seurakunnan talvileirille. Mallia voit ottaa leirioppaasta, jonka voit ladata alta.

Anna lehti lahjaksi

Donkki on myös oiva lahja jouluna, koulunsa aloittaneille ekaluokkalaisille, kymppisynttäreiden päivänsankareille tai vaikka kaikille leiriläisille!

Aamunavaukset, hartaudet ja opetukset

Donkki-lehti on näppärä materiaali aamunavauksiin, kerhohartauksien pitoon tai raamattuopetushetkiin. Jokainen raamattuaukeama toimii itsenäisenä kymmenen minuutin opetuksena, johon liittyy kaksi tehtävää.

Tue Donkki-lehden tuottamista ja jakelua kertalahjoituksella

Donkki joka junnulle -kampanjan lahjoitusten avulla tuetaan kotien hengellistä kasvatustyötä. Lahjoitusten perille meno toteutetaan eri puolilla Suomea Donkkis Big Night (DBN) -toimintailloissa, joissa arvotaan lehden vuosikerran saajat.
Voit lahjoittaa oheisen painikkeen kautta tai tilisiirrolla Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksen tilille
NORDEA:
FI83 2070 1800 0283 25

OP:
FI14 5043 1920 0034 52

DANSKE BANK:
FI 83 8000 1501 5451 08
viite 68000.
Kiitos lahjastasi.
Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This