”Jeesus?” – uutta evankelioivaa materiaalia nuorisotyöltä

24.5.2024

Kansanlähetyksen nuorisotyö, Nuorten Maailma, on julkaissut uutta evankelioivaa materiaalia. Kokonaisuuteen kuuluu uudet painetut traktaatit, neljän jakson podcast –sarja ja yhteydenottolomake osoitteessa www.nm.fi/jeesus  

“Jeesus on aina ajankohtainen. Meidän kristittyjen pitää olla aina valmiina antamaan todistus maailman Vapahtajasta, mutta tuntuu, että juuri tällä hetkellä monet ihmiset ovat vastaanottavaisia evankeliumille. Kristittyjen kannattaa aina kehua Jeesusta syntien sovittajana, koska kukaan muu ei tee sitä puolestamme”, kommentoi Kansanlähetyksen juniori- ja nuorisotyön aluekoordinaattori Toni Kokkonen.  

Materiaalit on tuotettu nuorekkaasti, mutta ne on tarkoitettu kaikenikäisille.Traktaatteja on tilattavissa Kansanlähetyksen nuorisotyöltä, ja podcast on vapaasti kuunneltavissa www.klmedia.fi sekä suosituimmissa podcast –palveluissa.

Jeesus? – podcast

“Me olemme luterilaisia, mutta evankeliumin kertominen on kristittyjen yhteinen tehtävä. Ehdottomasti rohkaisen myös muiden kirkkokuntien kristittyjä hyödyntämään Kansanlähetyksen tuottamaa materiaalia”, Kokkonen sanoo. 

Podcast –sarjassa Jeesuksesta keskustelevat nuorisotyöntekijät Piia-Maaria Matkoski ja Toni Kokkonen. 

Share This