Jeesus – elämäni ydinasia

16.12.2022

Jeesuksen antama lähetyskäsky on elämäni ydinasia. Koska olen Jeesuksen ristinkuoleman ja ylösnousemuksen kautta lunastettu ja pelastettu, saan olla myös lähetetty. Lähetystyö on minulle ennen kaikkea Jeesuksen todistajana olemista ja hänen lähellään elämistä. Saan kutsua uusia ihmisiä Jeesuksen luo ja auttaa heitä oppia tuntemaan Jeesuksen opetuksen eli sanan, joka on meille Raamatussa annettu pidettäväksi ja eteenpäin vietäväksi.

Lähetystyön kautta saan osallistua Jumalan suureen suunnitelmaan, jossa hän kutsuu meitä kaikkia viemään ilosanomaa Jeesuksesta kaikkialle maailmaan. Työhönsä Jumala kutsui minut kotisohvalta reilut yhdeksän vuotta sitten.

Elämässä on tärkeintä oppia tuntemaan Jumala ja hänen tahtonsa.

Erityinen kutsumukseni on paimenen tehtävä, jota nyt toteutan Uudenmaan Kansanlähetyksen piirijohtajana. Työssäni julistan evankeliumia, rakennan hengellistä kotia ja johdan piirin toimintaa samalla tukien ja rohkaisten muita. On suurta Jumalan armoa, että saan tehdä työtä Jumalalle ja elää hänen kanssaan.

Näen, että elämässä on tärkeintä oppia tuntemaan Jumala ja hänen tahtonsa. Siten meidän on mahdollista oppia tuntemaan itsemme ja kutsumuksemme, joka avautuu vain Jumalan tuntemisen ja hänen yhteydessään elämisen kautta.

Tahdon rohkaista jokaista etsimään Jumalaa ja kysymään häneltä omaa tehtävää. Tähän meitä rohkaisee myös Raamattu, josta jaan yhden lempikohtani: ”Minulla on omat suunnitelmani teitä varten, sanoo Herra. Minun ajatukseni ovat rauhan eivätkä tuhon ajatuksia: minä annan teille tulevaisuuden ja toivon” (Jer. 29:11).

Timo Kaukomaa
Uudenmaan Kansanlähetyksen piirijohtaja, pastori

KUUNTELE Timon haastattelu Kuka on Timo Kaukomaa? Kansanlähetyksen Raamattuavain Extra -ohjelmassa Radio Deissä 17.12.2022 klo 8.35 tai www.avaimia.net.

Tule mukaan Timon lähettäjätiimiin ja tilaa hänen uutiskirjeensä sähköpostiisi >>tästä.

Artikkeli on julkaistu 2.12.2022 ilmestyneessä Kansanlähetyksen Suuressa mukana -lehdessä.

Kuva: Philippe Gueissaz

***

Tule mukaan!

LAHJOITA Lahja lähetykselle -joulukeräykseen uusien lähetystyöntekijöidemme lähettämiseksi maailmalle. Lue lisää ja lahjoita >>tästä.

Lämmin kiitos lahjastasi.

Share This