Jarkko Haapanen vihittiin diakoniksi

9.5.2019

Inkerin kirkon piispa Aarre Kuukauppi vihki 8. toukokuuta 2019 Kansanlähetysopiston lehtori, TM. Jarkko Haapasen diakoniksi Kelton kirkossa. Muita vihittäviä olivat Ari-Pekka Nieminen, Santeri Marjokorpi, Veli-Matti Kujala ja Matti Rusama.

 

 

Piispa Aarre Kuukauppi totesi vihkipuheessaan, että Inkerin kirkko tarvitsee sanan julistajia. Hän iloitsi siitä, että veljet ovat ottaneet kutsun vastaan

 

Avustajina diakoniavihkimyksessä toimivat pastori Juha Saari, lääninrovasti Ivan Hutter sekä rovasti Antti Rusama.

 

Diakoniksi vihkiminen tapahtui jumalanpalveluksessa, joka pidettiin kolmipäiväisen Inkerin kirkon työntekijäkokouksen päätteeksi.

Kaikki vihittävät ovat Suomen kansalaisia, ja he tulevat palvelemaan Inkerin kirkkoa koulutus- ja julistustehtävissä. Myös Jarkko Haapasen tehtäviin Inkerin kirkossa kuuluu opetus- ja julistustehtäviä.

Teksti: Anne Lepikko
Kuvat: Liliann Keskinen

Kansanlähetyksen työ Venäjällä on tukea Inkerin kirkkoa evankeliumin kertomisessa. Monet venäläiset ilmaisevat avoimesti ja julkisesti: olemme kristitty kansa, joka haluaa tietää, mitä on kristinusko. He toivovat, että heille opetetaan ja he oppisivat ymmärtämään Raamattua. Se on Inkerin kirkon tehtävä, jossa sinäkin voit nyt auttaa. Tule mukaan!

Tämän artikkelin kohdalla lahjoitukset kohdistuvat opetus- ja julistustyöhön Inkerin kirkon tukemiseksi.

Jumalan siunausta sinulle!

Tue työtä Venäjällä kertalahjoituksella

Voit lahjoittaa oheisen painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyvin tiedoin viitenumerolla 71000.
Kiitos lahjastasi. Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This