Inkerin kirkon piispat Kansanlähetysopistolla Ryttylässä

11.3.2020

Pahoitellen ilmoitamme, että Idäntyön päivät on peruttu.

Jo perinteeksi muodostuneilla Idäntyön päivillä Kansanlähetys-opistolla Ryttylässä voi tutustua 20.–22.3.2020 Inkerin kirkon ja muun Itä-Euroopan tilanteeseen. Ulkomaisina puhujavieraina päivillä ovat Inkerin kirkon vastavihitty piispa Ivan Laptev ja emerituspiispa Aarre Kuukauppi sekä Ruotsin Raamatunkäännösinstituutin (IBT) johtaja Brane Kalcevic.

Kalcevic on syntynyt Jugoslaviassa, nykyisessä Sloveniassa. Hän on muuttanut Ruotsiin vuonna 1984.

Brane Kalcevic
Brane Kalcevic johtaa Ruotsin Raamatunkäännösinstituutin (IBT) toimintaa. Kuva: IBT:n arkisto

Perjantai-illan puheessaan Brane Kalcevic tulee kertomaan siitä, miten raamatunkäännöstyötä tehtiin Neuvostoliitossa aikana, jolloin kristittyjä siellä vainottiin. Lauantaina hän puhuu tämänhetkisestä raamatun-käännöstyöstä entisen Neuvostoliiton alueen vähemmistökielille.

Idäntyön päivien teemana on Sallikaa lasten tulla minun tyköni.  Inkerin kirkon nuoret tuovat uutisia ja todistuksia lapsi- ja nuorisotyöstä kirkossaan.

Pastori Konstantin Subbotin kertoo Kelton koulutuskeskuksesta ja Inkerin kirkon lähetystyöstä Venäjällä ja maan ulkopuolella.

Sunnuntaina kello 13 alkavassa jumalanpalveluksessa saarnaa Richard Eklund. Liturgina toimii Juha Saari.

Lisätietoja: puh. 019 77920

Lisätietoja Idäntyön päivistä saat klikkaamalla tästä linkistä.

Lahjoita ja lähetä!

Lahjoita vuonna 2020 lähetettävien uusien lähetystyöntekijöiden lähettämiskuluihin. Voit lahjoittaa alla olevan painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa annetuin tilitiedoin viitteellä 70315. Kiitos lahjastasi. Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This