Idäntyönpäivillä kuullaan tuoreimmat uutiset Ukrainan pakolaisten tilanteesta

11.3.2022

Kansanlähetysopistolla Ryttylässä pidetään Idäntyönpäivät 25.–27.3.2022. Tapahtuman teemana on Ilosanoma uudelle sukupolvelle.

Maailmantilanteen äkillisesti muututtua myös tapahtuman ohjelmaan on tullut muutoksia. Päivien aikana kuulemme tuoreita uutisia Ukrainasta ja Ukrainan pakolaisten tilanteesta. Tapahtuman aikana järjestetään myös rukoustilanne maan rauhan puolesta.
− Koska tilanne on erittäin kriittinen, hartain toiveemme on, että monet ystävät tulevat Idäntyönpäiville rukoilemaan rauhaa Ukrainaan, aluekoordinaattori Markus Aitamäki sanoo.

Idäntyönpäivillä on myös vieraita Moldovasta. Ilja Caraseni ja Stepan Staucean kertovat, millaista kristittyjen elämä on Moldovassa Gagauzian alueella. Kansanlähetys on ollut mukana projektissa, jossa Raamattua on käännetty gagauzin kielelle. Kansanlähetys on myös tukenut usean vuoden maatalousprojektia Moldovassa.

Kuuntele Iljan haastattelu tästä tai avaimia.net -osoitteesta.

Tapahtumaan voi osallistua myös verkon kautta.

Ilmoittautumiset 17.3. mennessä: kansanlahetys.fi/tapahtumat/ tai keskus ma-pe klo 9.00–16.00 puh. 019 77920.
Ilmoittautua voit myös >>tästä.
Katso hintatiedot >>täältä.

Etätapahtumaan pääset ilmoittautumaan >>tästä.
Osallistuminen verkon kautta 20 €/henkilö. Ilmoittautumiset 24.3. mennessä.

Ota yhteyttä

Aitamäki Markus

lähetystyöntekijä, aluekoordinaattori: Inkerin kirkko, idän kirjallisuustyö, Viro. Lähetystyöntekijän tehtävät Inkerin kirkon työyhteydessä Venäjällä Suomesta käsin.

markus.aitamaki@sekl.fi

+358 44 099 5820

Share This