He tarvitsevat ilosanomaa – kerro se

12.3.2017

KANSANLÄHETYKSEN KEVÄTKERÄYS 2017

Miljoonat ihmiset Marokosta Afganistaniin kaipaavat kuulla ilosanoman Jeesuksesta, mutta vain harvalla on siihen mahdollisuus. Lahjoittamalla kerrot Jeesuksesta heidän omissa kodeissaan SAT-7:n tuottamien kristillisten tv-ohjelmien kautta. Lahjoita nyt.

Maailmassa on arviolta 200 miljoonaa kristittyä, joilla ei ole vapautta uskoa ja elää uskonsa mukaan. Suurin osa Lähi-idän noin 20 miljoonasta kristitystä asuu alueilla, joilla evankeliumi on kaikkein heikoimmin esillä. Heidän tukemisessaan on paljon haasteita ja rajoitteita.

Monelle suljetussa maassa asuvalle kristitylle maan rajojen ulkopuolelta tuleva kristillinen TV- tai radiolähetys on ainoa mahdollisuus saada opetusta kristinuskosta.

SAT-7 lähettää satelliittien välityksellä arabian-, farsin- ja turkinkielistä kristillistä ohjelmaa Pohjois-Afrikan ja Lähi-idän alueen maihin. Näillä alueilla kristityt elävät pieninä vähemmistöinä ja painostuksen alaisina. Totuudellinen opetus Raamatusta ja Jeesuksesta muokkaa myös heidän naapuriensa sydämiä ymmärtämään, mistä kristinuskossa on kysymys.

Yhdellä eurolla voidaan kustantaa yhdelle katsojalle koko vuodeksi kristillistä tv-ohjelmaa. Kansanlähetys on yksi SAT-7:n kannattajajäsenistä.

Työntekjiämme Sakari Heinonen aloitti maaliskuussa 2016 työn lähetysteknikkona SAT-7:n farsinkielisessä ohjelmatuotannossa. Studio sijaitsee Kyproksella. Farsin kieltä puhutaan ja ymmärretään laajalla alueella Lähi-idässä ja Keski-Aasiassa.

Tule sinäkin mukaan tavoittamaan evankeliumilla 500 miljoonaa ihmistä!

Voit myös lahjoittaa tilisiirrolla seuraavin tiedoin:
Vastaanottaja: Suomen Ev.lut. Kansanlähetys ry
Tilinumero: FI83 2070 1800 0283 25
Viite: 6301 59004

Kiitos tuestasi ja hienoa, että olet Suuressa mukana!

Share This