Evankeliumi olohuoneeseen

27.10.2017

Sakari Heinonen kirjoitti Kyprokselta:

Tervehdys Kyproksen tulikuumasta kesästä! Se voi tuntua houkuttelevalta Suomen viileydessä, mutta niin Suomen viileyskin täällä!

Viimeiset pari kuukautta ovat olleet hyvin tapahtumarikkaita. Tuotimme 22 jaksoa nauhoitettua TV-sarjaa lapsille. Sain olla mukana niin teknisenä tukena, kameramiehenä kuin myös näyttelemässä postinkantajaa yhdessä jaksossa. Lavasteet olivat todella hienot, ja muutenkin ohjelman tuotanto onnistui hyvin.

Olen kiitollinen, että pääsin käymään Suomessa Kansanlähetyspäivillä ja sain nähdä monia ihmisiä ja jutella heidän kanssaan. Valitettavasti, kaikkia teitä tukijoita en ehtinyt tapaamaan. Oli rohkaisevaa nähdä, miten suuri joukko ihmisiä Suomessa edelleen haluaa olla lähetystyössä mukana.

Elokuu on yleensä Kyproksella hyvin hiljaista ja kuuminta aikaa. Monet ihmiset lähtivät lomille, useat kaupat ja palvelut sulkivat toimintansa ja studiollakin ryhmämme oli vähän pienempi. Tavoitteisiimme kuului joitakin laitepäivityksiä, suorien lähetysten jatkamista ja uusien ohjelmien suunnittelua.

SAT-7:n katsojan kertomus

”Soitan teille usein, välillä myös suoriin lähetyksiin. Iloitsen siitä, miten juontajanne puhuvat katsojien kanssa. He eivät välitä katsojan taustasta tai koulutuksesta, he haluavat jutella ihmisten kanssa. Katson kaikkia suoria lähetyksiänne ja pidän elokuvistanne ja opetuksistanne. Joskus katson kanavaanne neljä tai viisi tuntia päivässä. SAT-7 on ollut olennainen osa elämäni muutosta. Minulla ei ole muuta Sanan lähdettä, ei kristittyjä ystäviä eikä Raamattua.”

Sakari Heinosta puhuttelee SAT- 7:n työssä erityisesti se, että satelliittitelevisio tuo kristillisen todistuksen niidenkin ihmisten ulottuville, joiden tavoittaminen muilla keinoin olisi vaikeaa ja vaarallista. ”Haluan antaa lahjani ja taitoni käyttöön, jotta sanoma voisi levitä yli ihmisten luomien muurien ja rajojen”, hän sanoo.

Sakari tarvitsee esirukoilijoita ja kuukausilahjoittajia, jotka mahdollistavat hänen työnsä. Olisitko sinä yksi heistä?

YHTEYSHENKILÖ
Aluekoordinaattori
Anne Tuovinen, SEKL
puh. 044 4477 820
sähköposti etunimi.sukunimi@sekl.fi

Share This