Suutari Timo

Jumala on kutsunut minut tekemään lähetystyötä kaikkialla missä olenkin.

Olen tullut uskoon kateudesta. Kadehdin niitä nuoria, jotka uskalsivat lähteä lähetystyön tehtäviin. Kysyin itseltäni, mitä minulta puuttuu, jos minulla ei ole tuota samaa päämäärää elämässäni. Tämän oivalluksen jälkeen kaikki Jumalalle tehtävä työ on tuntunut lähetystyöltä, työltä, missä Jumala itse on mukana.  

Olen kutsumukseltani evankelista ja ihmisten rohkaisija. Minua innostaa kohdata uusia ihmisiä sekä haastaa seurakuntia ja kristittyjä saman, yhteisen lähetystehtävän äärelle. Koen, että autan ihmisiä parhaiten, jos saan kertoa heille evankeliumin hyvyydestä ja Jeesuksen ihmeellisyydestä.  

Lähetystyö kulkee tämän työn rinnalla, koska kotimaan työntekijäkin on yhdenlainen lähetti. Ajatus lähetystyön tärkeydestä kulkee kaikissa tilaisuuksissa mukana. Voin tarjota ihmisille evankeliumin tuoman rauhan ja vapauden, sekä sen mukana tarkoituksen elämälle.  

Jumala on kutsunut minut tekemään lähetystyötä kaikkialla missä olenkin. Tuomas Akvinolaisen sanoin: Julistakaa evankeliumia kaikin keinoin ja jos on tarpeen, niin käyttäkää siinä myös sanoja. Samalla voin taloudellisesti tukea toisia lähetystyöntekijöitä ja -kohteita.  

Jeesus vastasi: ‘Sinäpä sen sanot, että minä olen kuningas. Sitä varten minä olen syntynyt ja sitä varten maailmaan tullut, että minä todistaisin totuuden puolesta. Jokainen, joka on totuudesta, kuulee minun ääneni. (Joh. 18:38). Tämä lause puhutteli minua uskoa etsiessä, koska nykyään sanotaan, ettei ole kaikille yhteistä totuutta. Jeesus lupaa, että totuutta etsivä ihminen löytää lopulta Hänet.  

Timo Suutari
piirijohtaja
Pohjois-Suomen Ev.lut. Kansanlähetys
timo.suutari@sekl.fi
044 447 7847

Liity lähettäjätiimiin ja tilaa Timo Suutarin ystäväkirje

Tue Timo Suutarin työtä

Voit tukea Timo Suutarin työtä kertalahjoituksella oheisesta painikkeesta tai vaihtoehtoisesti pankissasi jollekin seuraavista Suomen Ev.lut Kansanlähetyksen tileistä:
Nordea: FI83 2070 1800 0283 25,
OP: FI14 5043 1920 0034 52 tai
Danske Bank: FI 83 8000 1501 5451 08.
Timo Suutarin viite on 11015.
Kiitos lahjastasi.
Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Tule mukaan Timon työhön kuukausilahjoittajana

Share This