Perhe saavuttamattoman kansan parissa

Perhe on ollut useita vuosia työssä vähemmistökansan parissa alueella, jossa Kristukseen uskovat ovat ahtaalla sekä oman kansansa vastustuksen että maan yleisen ilmapiirin vuoksi. Työn tarkoituksena on levittää toivon sanomaa Vapahtajasta, tukea kristittyjen kasvua uskossa sekä vahvistaa heitä hyvän sanoman levittämisessä oman kansansa ja naapurikansojen parissa.

Keskeisellä sijalla työssä on Raamatun kääntäminen kansan omalle kielelle. Raamatun avulla ihminen voi löytää tien Vapahtajan luokse. Raamatun sanan kautta hän saa kasvaa uskossaan. Raamatusta hän löytää avaimia siihen, miten toimia eri tilanteissa Jumalan tahdon mukaan. Raamattua lukemalla hän saa vahvistusta kestää vastustusta ja vainoa.

Käännöstyön saralla perhe tukee niitä paikallisia kristittyjä, jotka ovat laittaneet elämänsä likoon kääntääkseen Raamatun omalle kielelleen. Tärkeänä loimena työssä on kouluttaa kääntäjiä niin Raamatun sisällön, käännösperiaatteiden kuin teknisten valmiuksienkin osalta.

Mutta Raamattu, joka jää lukematta, ei muuta kenenkään elämää. Siksi työssä on tärkeällä sijalla Raamatun käytön edistäminen esimerkiksi erilaisia materiaaleja tuottamalla. Kaikkien materiaalien – äänitteiden, filmien jne. – tarkoituksena on toimia siltana, joka johdattaa ihmisiä Raamatun aarteiden äärelle.

Jumalan rakkaus kutsuu meitä palvelemaan myös näitä lähimmäisiä, jotka elävät vastustuksen muurin takana maassa, jossa Jeesusta ja hänen seuraajiaan ei katsota suopeasti. He ovat lähimmäisiä, joiden elämää pelko hallitsee. Lähimmäisiä, joilla on oikeus kuulla maailman paras uutinen siitä, että Taivaan Jumala on aivan heidän lähellään valmiina vapauttamaan kaikista peloista, valmiina auttamaan ja tukemaan, valmiina johdattamaan kerran ihanaan ikuiseen elämään.

Niin kuin sade ja lumi tulevat taivaasta eivätkä sinne palaa vaan kastelevat maan, joka hedelmöityy ja versoo ja antaa kylväjälle siemenen ja nälkäiselle leivän, niin käy myös sanan, joka minun suustani lähtee: se ei tyhjänä palaa vaan täyttää tehtävän, jonka minä sille annan, ja saa menestymään kaiken, mitä varten sen lähetän. Jes. 55:10–11

Tule mukaan!

Työntekijämme tarvitsevat lähettäjiä, jotta he voivat jatkaa työtään saavuttamattoman kansan parissa. Tule Sinäkin mukaan tavoittamaan saavuttamatonta kansaa Jumalan sanalla ja liity perheen lähettäjätiimiin esirukouksin ja taloudellisesti tukien!

Yhteyshenkilö:
aluekoordinattori Palmu Lauri
Kansanlähetys

Tilaa perheen uutiskirje

Tule perheen kuukausilahjoittajaksi

Tue perheen työtä kertalahjoituksella

Voit tukea perheen työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 22457 (saavuttamattomat kansat). Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Share This