Perhe saavuttamattoman kansan parissa

Kansanlähetyksen raamatunkäännöstyön tavoitteena on, että Jumalan sana leviää kaikkien kansojen keskuuteen, jotta usko voisi syntyä ja Kristuksen kirkko kasvaa ja vahvistua.

Teemme raamatunkäännöstyötä vähemmistökansan hyväksi, joka asuu alueella, jossa Kristukseen uskovat ovat ahtaalla sekä oman kansansa vastustuksen että maan yleisen ilmapiirin vuoksi. Työn tarkoituksena on levittää toivon sanomaa Vapahtajasta, tukea kristittyjen kasvua uskossa sekä vahvistaa heitä hyvän sanoman levittämisessä oman kansansa ja naapurikansojen parissa.

Keskeisellä sijalla työssä on Raamatun kääntäminen kansan omalle kielelle. Työntekijät toimivat monikansallisen tiimin jäseninä maan ulkopuolella. He työskentelevät parhaillaan kuuden vaikean Vanhan Testamentin kirjan parissa. Psalmien kirja on tarkistusvaiheessa.

Käännöstyön saralla perhe tukee niitä paikallisia kristittyjä, jotka ovat laittaneet elämänsä likoon kääntääkseen Raamatun omalle kielelleen. Tärkeänä loimena työssä on kouluttaa kääntäjiä niin Raamatun sisällön, käännösperiaatteiden kuin teknisten valmiuksienkin osalta.

Mutta Raamattu, joka jää lukematta, ei muuta kenenkään elämää. Siksi työssä on tärkeällä sijalla Raamatun käytön edistäminen esimerkiksi erilaisia materiaaleja tuottamalla. Kaikkien materiaalien – äänitteiden, filmien jne. – tarkoituksena on toimia siltana, joka johdattaa ihmisiä Raamatun aarteiden äärelle.

Jumalan rakkaus kutsuu meitä palvelemaan myös näitä lähimmäisiä, jotka elävät vastustuksen muurin takana maassa, jossa Jeesusta ja hänen seuraajiaan ei katsota suopeasti. He ovat lähimmäisiä, joiden elämää pelko hallitsee. Lähimmäisiä, joilla on oikeus kuulla maailman paras uutinen siitä, että Taivaan Jumala on aivan heidän lähellään valmiina vapauttamaan kaikista peloista, valmiina auttamaan ja tukemaan, valmiina johdattamaan kerran ihanaan ikuiseen elämään.

Niin kuin sade ja lumi tulevat taivaasta eivätkä sinne palaa vaan kastelevat maan, joka hedelmöityy ja versoo ja antaa kylväjälle siemenen ja nälkäiselle leivän, niin käy myös sanan, joka minun suustani lähtee: se ei tyhjänä palaa vaan täyttää tehtävän, jonka minä sille annan, ja saa menestymään kaiken, mitä varten sen lähetän. Jes. 55:10–11

Tule mukaan!

Työntekijämme tarvitsevat lähettäjiä, jotta he voivat jatkaa työtään saavuttamattoman kansan parissa. Tule Sinäkin mukaan tavoittamaan saavuttamatonta kansaa Jumalan sanalla ja liity perheen lähettäjätiimiin esirukouksin ja taloudellisesti tukien!

Voit liittyä työntekijöidemme lähettäjätiimiin, tukea heidän työtään kertaluonteisesti tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi täyttämällä tämän sivun alalaidasta valitsemasi lomakkeen. Kertalahjoituksessa, erillisenä tilisiirtona suoraan pankkiin,  tilinumero on FI83 8000 1501 5451 08 ja viite 22457.

Voit lahjoittaa työntekijöidemme työlle tai ryhtyä heidän kuukausilahjoittajakseen helposti MobilePaylla numerolla 26390 (Perhe saavuttamattoman kansan parissa).

Yhteyshenkilö:
vs. aluekoordinaattori Sanna Suutari, SEKL

Tilaa perheen uutiskirje

Tule perheen kuukausilahjoittajaksi

Tue perheen työtä kertalahjoituksella

Voit tukea perheen työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 22457 (saavuttamattomat kansat). Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Share This