Oikeus Sanaan

Lähetystyöntekijämme Mirjami Uusitalo kirjoittaa Etiopiasta: ”Viime vuoden kohokohtana voinen pitää diraitankielisen ääni- Uuden testamentin käyttöönottojuhlaa 22. tammikuuta. Omakielisen Uuden testamentin kuuntelun tuloksena ainakin 27 ihmistä on halunnut tulla kristityksi.”

Iloa ääniraamatusta
Diraitankielisen äänitetyn Uuden testamentin käyttöönottojuhlassa opeteltiin ääniraamatun kuuntelulaitteen käyttöä. Kuva: Mirjami Uusitalon arkisto

Jumalan sana on elävä ja voimallinen ja se antaa elämän niille, jotka sen kuulevat ja ottavat vastaan.

Tule mukaan! Anna kaukaisille lähimmäisillemme Venäjällä, Papua-Uudessa-Guineassa, Etiopiassa, Kaakkois-Aasiassa, Itä-Euroopassa ja Etu-Aasiassa mahdollisuus kuulla Jumalan rakkaudesta heitä kohtaan. Liity valitsemasi työntekijän lähettäjätiimiin ja rukoile työn puolesta. Työtä ei voi tehdä ilman varoja. Lahjoita raamatunkäännöstyöhön, sitä tukevaan työhön sekä raamattukirjallisuuden painatus- ja kuljetus-kustannuksiin.

Oikeus Sanaan -keräyksen tuotto käytetään raamatunkäännöstyössä ja sen tukitehtävissä sekä kirjallisuustyössä toimivien työntekijöiden palkka- ja työkuluihin.

”Sinun sanas on minulle ilo ja sydämen lohdutus.”  Jer. 15:16, Biblia (1776)

Anna mahdollisuus kuulla Sanaa

Voit lahjoittaa myös sivun alareunassa olevalle pankkitilille viitenumerolla 70328. Lämmin kiitos lahjastasi. Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This