Pappien koulutus Etiopiassa

Kasvava kirkko tarvitsee paimenia ja opettajia

Mekane Yesus -kirkko on maailman suurin luterilainen kirkko, jossa on yli 10 miljoonaa jäsentä. Nopeasti kasvavalla kirkolla on haasteena kouluttaa riittävästi työntekijöitä ja pastoreita seurakuntiin ja saarnapaikkoihin. Kansanlähetys on tehnyt työtä Mekane Yesus -kirkon tukena vuodesta 1968 muun muassa tukien stipendein seminaarissa opiskelevia etiopialaisia opiskelijoita.

Tuemme yhteensä 34:ää koulutuksessa olevaa opiskelijaa vuosittain noin 10 000 eurolla. Varat  käytetään Mekane Yesus -seminaarin sekä Jimman, Airan ja Arba Minchin alueelta tulevien opiskelijoiden hyväksi.

Yhden papin koulutus kestää neljä vuotta ja maksaa 1 500 euroa lukuvuodessa, eli kuukautta kohden tarvitaan noin 150 euroa. Osa koulutettavistamme saa lyhyemmän teologisen koulutuksen. Maakunnallisissa seminaareissa ja raamattukurssilla koulutus on edullisempaa.

Tule mukaan kouluttamaan pappeja ja evankelistoja! Osallistumalla annat kasvavalle Mekane Yesus –kirkolle mahdollisuuden saada koulutettuja työntekijöitä. Samalla olet mukana yhteisessä tehtävässämme kertomassa yhä uusille etiopialaisille sanomaa syntien anteeksiantamuksesta ja rakastavasta Jumalasta.

Lisätietoja:
vs. aluekoordinaattori Sanna Suutari, Kansanlähetys

Tue kasvavaa Mekane Yesus -kirkkoa lahjoittamalla pappien koulutukseen

Voit lahjoittaa netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa oleviin tilinumeroihin viitenumerolla 75103.
Kiitos lahjastasi!
Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This