Nummela Leif, piirijohtaja

Evankeliumin leviäminen kotimaassa ja maailman ääriin saakka.

Olen TM Leif Nummela ja toimin Hämeen Kansanlähetyksen piirijohtajana. Näkynämme on, että uskovat saisivat hyvää raamattuopetusta ja voisivat kokea Hämeen Kansanlähetyksen hengelliseksi kodikseen. Näin he voisivat rakentua ja rohkaistua uskonelämässään. Näkymme on myös tavoittaa niitä, jotka eivät vielä usko Jeesukseen. Siksi haluamme varustaa uskovia toimimaan Kristuksen todistajina omassa elinympäristössään. Omana erityiskutsumuksenani koen Raamatun opettamisen ja julistamisen.

Olen vetänyt erilaisia raamatunopetukseen ja uskon puolustamiseen liittyviä seminaareja yli 300 eri seurakunnassa Suomessa ja Pohjoismaissa. Olen kirjoittanut useita kirjoja, joista Raamatun punainen lanka –kirja on käännetty useille kielille. Olen käytettävissä pienempiin ja suurempiin tilaisuuksiin Tampereella ja Hämeen alueella pitämään raamattuopetuksia ja puheita erilaisissa yhteyksissä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan juuri sinun paikkakunnallesi sopivasta toiminnasta.

Tilaa Leifin uutiskirje

Tee kertalahjoitus piirijohtaja Leif Nummelan työn tueksi

Voit tukea Leifin työtä Hämeen Kansanlähetyksessä kertalahjoituksella tästä painikkeesta. Kertalahjoituksessa suoraan pankkiin tilinumero on FI83 8000 1501 5451 08. Leif Nummelan viite on 94016.
Kuukausilahjoittajaksi voit ryhtyä tämän painikkeen alapuolelta.
Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Tule mukaan tukemaan Leif Nummelan työtä kuukausittain

Share This