Keskinen Liliann

Liliann Keskinen on kotoisin Põltsamaalta, Keski-Virosta. Vuonna 1999 hän lähti Kansanlähetyksen lähettämänä määräaikaislähettinä Keski-Venäjälle Mordvaan. Lähetyskurssin ja Hannun kanssa avioitumisen jälkeen Liliann on vuodesta 2003 ollut lähetystyössä Venäjällä ja Virossa. Perheeseen kuuluvat tyttäret Hanna ja Miriam. Vuonna 2019 Keskisen perhe palasi Pietarin vuosien jälkeen Suomeen.

Liliann on koulutukseltaan suomen kielen filologi, mutta on lähetysvuosina toiminut erilaisissa tehtävissä muun muassa lapsi- ja nuorisotyössä, opetustehtävissä ja sielunhoitotyössä, emäntänä ja toimittajana. Erilaisissa työtehtävissä käyttöä on ollut monenlaisille taidoille.

Inkerin kirkon palveleminen jatkuu nyt Suomesta käsin. Liliann toimii kirkon keskustoimiston viestintäosastolla Inkerin Kirkko –lehden toimittajana. Samalla kun hän hakee materiaalia kirkon tiedotusvälineitä varten ja ottaa yhteyttä seurakuntiin, hän tukee yhteydenpidolla myös seurakuntien työntekijöitä, jotka ovat pitkien välimatkojen takia monesti aika yksinäisiä. Inkerin kirkon palvelemisen lisäksi Liliann osallistuu käännöstarkistajana Raamatunkäännösinstituutin ersämordvankieliseen Vanhan testamentin raamatunkäännösprojektiin.

Tutustu Liliann Keskisen työhön Inkerin kirkon palveluksessa >>tästä.

Tule mukaan tukemaan Liliannin työtä Inkerin kirkon viestinnässä ja liity hänen lähettäjätiimiinsä!

Voit liittyä Liliannin lähettäjätiimiin, tukea hänen työtään kertaluonteisesti tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi täyttämällä tämän sivun alalaidasta valitsemasi lomakkeen. Kertalahjoituksessa, erillisenä tilisiirtona suoraan pankkiin,  tilinumero on FI83 8000 1501 5451 08 ja viite 21306.

Voit lahjoittaa Liliannin työlle tai ryhtyä hänne kuukausilahjoittajakseen helposti MobilePaylla numerolla 28625 (Liliann Keskinen Inkerin kirkko).

Lämmin kiitos tuestasi!

YHTEYSHENKILÖ
Aluekoordinaattori Markus Aitamäki, Kansanlähetys

Tilaa Liliannin uutiskirje

Tee kertalahjoitus Liliannin työn tukemiseksi Venäjällä

Voit tukea Liliannin työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 21306 (Liliann Keskinen). Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Ryhdy Liliannin kuukausilahjoittajaksi

Share This