Keskinen Hannu ja Liliann

Keskisen perhe on vuodesta 2003 ollut lähetystyössä Venäjällä ja Virossa. Perheeseen kuuluvat tyttäret Hanna ja Miriam. Vuonna 2019 Keskisen perhe palasi Pietarin vuosien jälkeen Suomeen.

Hannu Keskinen on Inkerin kirkon diakoni ja työskentelee Inkerin kirkon keskustoimistossa. Hän toimii viestintäosastolla, jossa hän muun muassa ylläpitää ja päivittää Inkerin kirkon suomenkielistä sivustoa, hoitaa Inkerin kirkko -lehden logistiikkaan liittyviä tehtäviä sekä avustaa lähetys- ja talousosastoja eri tehtävissä. Hannu pitää suomen- ja englanninkielisiä jumalanpalveluksia Pietarissa ja sen lähiympäristössä sekä tarvittaessa toimii liturgina. Syksystä 2019 alkaen Hannu työskentelee kotimaasta käsin.

Liliann Keskinen on koulutukseltaan suomen kielen ja kirjallisuuden filologi. Hän työskentelee Inkerin kirkon keskustoimiston viestintäosastolla Inkerin Kirkko -lehden toimittajana ja vastaa Inkerin kirkon suomenkielisestä Facebook-ryhmästä. Vuoden 2018 syyskuun alusta lähtien Liliann on toiminut Raamatunkäännösinstituutin ersänkielisen Raamatun käännöstarkastajana.

Inkerin kirkon palveleminen jatkuu nyt Suomesta käsin. Liliann jatkaa työtään kirkon keskustoimiston viestintäosastolla Inkerin Kirkko –lehden toimittajana. Samalla kun hän hakee materiaalia kirkon tiedotusvälineitä varten ja ottaa yhteyttä seurakuntiin, hän tukee yhteydenpidolla myös seurakuntien työntekijöitä, jotka ovat pitkien välimatkojen takia monesti aika yksinäisiä.

Tutustu Hannuun ja Lilianniin sekä heidän työhönsä Venäjällä alla olevan videon kautta:

Syksyn 2019 aikana Keskiset ovat vierailleet lähettävissä seurakunnissaan ja Kansanlähetyspiireissään. Voit tavata heitä ja kuulla heidän työstään Venäjällä Inkerin kirkon työyhteydessä vuoden 2020 alkupuolella seuraavissa seurakunnissa ja tilaisuuksissa:

  • 6.1. Petäjävesi
  • 7.1. Hämeenlinna, Hämeen KL, klo 14 Hoitava päiväpiiri (Kaivokatu 2)
  • 5.2. Tapiolan kirkko, klo 13
  • 18.2. Vantaan Martinristi, klo 19 lähetyspiiri

Tule mukaan tukemaan Keskisten työtä Venäjällä ja liity heidän lähettäjätiimiinsä!

YHTEYSHENKILÖ
Aluekoordinaattori
Jukka Repo SEKL

 

Tilaa Keskisten uutiskirje

Tee kertalahjoitus Keskisten työn tukemiseksi Venäjällä

Voit tukea Hannun ja Liliannin työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 21306 (Hannu ja Liliann Keskinen). Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Ryhdy Keskisten kuukausilahjoittajaksi

Share This