Keskinen Hannu ja Liliann

Keskiset ovat työskennelleet vuodesta 2013 alkaen Pietarissa. Sitä ennen he tekivät lähetystyötä Virossa.

Hannu Keskinen on Inkerin kirkon diakoni ja työskentelee Inkerin kirkon keskustoimistossa. Hän toimii viestintäosastolla, jossa hän muun muassa ylläpitää ja päivittää Inkerin kirkon suomenkielistä sivustoa, hoitaa Inkerin kirkko -lehden logistiikkaan liittyviä tehtäviä sekä avustaa lähetys- ja talousosastoja eri tehtävissä. Hannu pitää suomen- ja englanninkielisiä jumalanpalveluksia Pietarissa ja sen lähiympäristössä sekä tarvittaessa toimii liturgina. Hän avustaa Pietarin rovastia toimimalla Teologisen Instituutin opiskelijoiden mentorina heidän suorittaessaan harjoitteluja rovastikunnan seurakunnissa.

Liliann Keskinen on koulutukseltaan suomen kielen ja kirjallisuuden filologi. Hän työskentelee Inkerin kirkon keskustoimiston viestintäosastolla Inkerin Kirkko -lehden toimittajana ja vastaa Inkerin kirkon suomenkielisestä Facebook-ryhmästä. Vuoden 2018 syyskuun alusta lähtien Liliann on toiminut Raamatunkäännösinstituutin ersänkielisen Raamatun käännöstarkastajana.

Tutustu Hannuun ja Lilianniin sekä heidän työhönsä Venäjällä alla olevan videon kautta:

 

Tule mukaan tukemaan Keskisten työtä Venäjällä ja liity heidän lähettäjätiimiinsä!

YHTEYSHENKILÖ
Aluekoordinaattori
Jukka Repo SEKL

 

Tilaa Keskisten uutiskirje

Tee kertalahjoitus Keskisten työn tukemiseksi Venäjällä

Voit tukea Hannun ja Liliannin työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 21306 (Hannu ja Liliann Keskinen). Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Ryhdy Keskisten kuukausilahjoittajaksi

Share This