Evankeliumi kaikille -keräys liikkeellä oleville kansoille

Miljoonat pakolaiset ja maahanmuuttajat ovat lähteneet kodistaan ja maastaan sodan, nälänhädän, köyhyyden tai sorron tähden. He kulkevat eteenpäin etsien uuden ja paremman elämän peruspilareita.  

Kansanlähetys tekee työtä liikkeellä olevien kansojen parissa. Pyrimme kohtaamaan erityisesti heitä, jotka eivät ole saaneet vielä kuulla ilosanomaa Jumalan rakkaudesta, joka ilmenee kirkkaimmin ristillä tapahtuneessa syntien sovituksessa.  

Työmme kohdistuu muun muassa turkinsukuisten kielten sekä pakolaisten keskuudessa Kreikassa tehtävään opetus- ja auttamistyöhön. Tänä vuonna lähetämme kolme vastavalmistunutta lähetystyöntekijäämme opiskelemaan kieltä ja kulttuuria. He valmistautuvat näin kohtaamaan uudella työalueellamme Espanjassa Pohjois-Afrikasta tulleita maahanmuuttajia.   

Ihmisten lähtömaissa heillä on kurjat olot, sotaa ja sortoa. Emme pysty muuttamaan ulkoa päin noita maita. Evankeliumi on Jumalan voima, joka muuttaa ihmistä sisältä päin, pakolaistyöntekijämme kertovat. 

Kutsumme sinua yhteiseen työhömme Jumalan valtakunnan hyväksi. Apuasi tarvitaan kipeästi. Tule mukaan lievittämään inhimillistä kärsimystä rukoillen ja työn taloudellisen perustan mahdollistaen.  

 

Anna lahja liikkeellä oleville kansoille

Kansanlähetyksen 54 lähetystyöntekijästä 16 toimii liikkeellä olevien kansojen hyväksi. Heidän työnsä on mahdollista yksityisten lahjoittajien ja seurakuntien tuella. Lahjoituksesi avulla nämä työntekijät voivat olla helpottamassa henkistä, hengellistä ja materiaalista hätää pakolaisten ja maahanmuuttajien keskuudessa. Jokainen heistä tarvitsee myös esirukousta vaativassa työssään. Katso rukousaiheet tästä.

Auttamistyössä tarvitaan paitsi niitä ihmisiä jotka lähtevät myös niitä, jotka antavat omastaan. Kutsumus on yhteinen. Haluaisitko sinä tulla mukaan Evankeliumi kaikille -keräykseen liikkeellä olevien kansojen hyväksi? Rukouksesi ja lahjoituksesi ovat tärkeitä.

Voit lahjoittaa tämän sivun alaosassa olevalla lahjoituspainikkeella tai vaihtoehtoisesti pankissasi viitteellä 70386 tilille:

Nordea: FI83 2070 1800 0283 25,
OP: FI14 5043 1920 0034 52 tai
Danske Bank: FI 83 8000 1501 5451 08.

Voit lahjoittaa myös:

  • soittamalla 0600 180 10 (hinta 10,01 € + pvm/mpm) tai 0600 190 90 (hinta 20,45 € + pvm/mpm)
  • MobilePayllä, 34314.

Lämmin kiitos lahjastasi. Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita Evankeliumi kaikille -keräykseen

Oheisesta painikkeesta pääset lahjoittamaan nettipankkisi kautta. Lämmin kiitos lahjastasi.

Lahjoita

Share This