Tekojen tiistaina 1.12. tehdään hyvää

Tee #TekojenTiistaista itsesi näköinen! Nappaa kaveriporukkasi mukaan ja päätä, että teet päivän aikana jotain, mikä saa aikaan myönteisen reaktion ympäristössäsi. Teko voi olla pieni hyvän mielen ele tai massiivisempi tempaus jonkin itsellesi tärkeän asian hyväksi.

TekojenTiistai on osa kansainvälistä #GivingTuesday-kampanjaa, joka alkoi Yhdysvalloissa vuonna 2012. Suomeenkin viime vuosina rantautuneelle Black Friday -päivälle vastapainoksi perustettu kampanja pyrkii lisäämään keskustelua ja tietoisuutta antamisesta: ​ajan, avun, hyvänmielentekojen sekä lahjoitusten muodossa.

Mitä hyvää sinä voisit tehdä?

Kaikki teot eivät vaadi ajallista tai rahallista panosta. Tervehdi bussikuskia. Kastele naapurin kasvit, kun hän on lomalla, tai vietä hieman enemmän aikaa arkipäivänä lastesi kanssa. Tämän haastavammista asioista ei tarvitse olla kyse. 

Mikä voisi olla sinun hyvä tekosi? Kuvaa se ja jaa somessa. Käytä aihetunnisteena ensisijaisesti #tekojentiistai, #miljoonahyväätekoa sekä #munhyväteko. Lisäksi voit käyttää esimerkiksi: #givingtuesday, #mikäsunhyvätekoon, #sunhyväteko, #siunhyväteko, #miunhyväteko. Aihetunnisteet ovat tärkeitä, kun lasketaan kampanjan näkyvyyttä somessa.

Lahjoita

Share This