Verkkokurssi: Luukkaan evankeliumi

4.10. - 28.11.2021

Maanantai 4.10. 08:00

Sunnuntai 28.11. 23:59

Sisältö

Verkkokurssin aikana käymme läpi teemoittain Luukkaan evankeliumia, sen keskeisimmistä kohdista. Kurssin aikana opiskelija saa kattavan kuvan niin Luukkaan evankeliumin taustoista kuin myös sen erityispiirteistä ja sisällöstä. Kurssin aikana kuljetaan yhteistä matkaa Luukkaan evankeliumin äärellä, pohtien Jeesuksen ainutlaatuisuutta.

Opettajana Iida Halme.

Työmuodot

Kurssilla opiskellaan verkossa. Suorittaakseen kurssin opiskelijan ei tarvitse sitoutua tiettyihin ajankohtiin, näin pyritään huomioimaan esimerkiksi kolmivuorotyöläiset. Kurssin aikana pyritään kuitenkin järjestämään Teams-tapaamisia, näihin osallistuminen on kuitenkin vapaaehtoista. Pitkin kurssia Moodle-sivulle ilmestyy opiskelumateriaalia sekä viikottaiset tehtävät. Tahti ei ole liian nopea ja kurssin pystyy suorittamaan myös työelämän keskellä. Kurssin suorittamiseen kuluu arviolta 3-4 tuntia viikossa.

Oppimateriaali

Käytämme opiskelussa Moodle-verkkoalustaa. Kaikki opiskelumateriaali on saatavilla verkossa Raamattua myöten. Kurssin mittaan opettaja saattaa suositella vapaaehtoista lisälukemista, jota saa useimmista kirjastoista tai kirjakaupoista. Kurssimateriaalia on ladattavissa kurssin jälkeen.

Lähijakso

Opetushallituksen myönnytyksen mukaisesti suorittaakseen verkkokurssin opiskelijan ei ole välttämätöntä osallistua lähijaksolle. Kurssin yhteisöllisyyttä lisätäksemme olisi kuitenkin toivottavaa, että osallistuisimme kurssin alkupuolella yhteisesti Kansanlähetysopiston tapahtumaan tai Kansanlähetysopiston periodille.

Sopivaa tapahtumaa ei vielä ole tiedossa siitä ilmoitetaan myöhemmin tässä.

 

Katso lisää Verkkoraamattukoulusta >>

Puh. 019 77 920

Hintatiedot

Verkkokurssi 40e

Lähijakso 60e

Peruutusehdot

Tutustu ehtoihin

Yhteyshenkilö tähän kurssiin liittyen

Halme Iida

Etelä-Saimaan piirin juniorityöntekijä

iida.halme@sekl.fi

045 120 1058

Kaitainen Mattias

Kansanlähetysopiston verkkokoulutusvastaava & Lähetyskeskuksen jumalanpalvelusyhteisön pastori

mattias.kaitainen@sekl.fi

0440337890

Share This