Verkkokurssi: Apologia

22.2. - 18.4.2021

Maanantai 22.2. 08:00

Sunnuntai 18.4. 23:59

Onko kristinusko älyllisesti perusteltu vakaumus? Onko mitään syytä uskoa, että Jumala on olemassa? Onko Jeesuksen ylösnousemus pelkkä myytti?

Apologian verkkokurssilla käsitellään apologian eli uskon puolustamisen merkitystä ja syvennytään viiteen argumenttiin, jotka puhuvat voimakkaasti kristinuskon puolesta. Muun kurssimateriaalin lisäksi oppikirjana käytetään William Lane Craigin Valveilla-teosta. Kaikille kurssilaisille toimitetaan Valveilla-teos, joka sisältyy kurssin hintaan!

Työmuodot

Kurssilla opiskellaan pääsääntöisesti verkossa. Suorittaakseen kurssin opiskelijan ei tarvitse sitoutua tiettyihin ajankohtiin, näin pyritään huomioimaan esimerkiksi kolmivuorotyöläiset. Pitkin kurssia Moodle-sivulle ilmestyy opiskelumateriaalia sekä viikottaiset tehtävät. Tahti ei ole liian nopea ja kurssin pystyy suorittamaan myös työelämän keskellä. Kurssin suorittamiseen kuluu arviolta max. 3 tuntia viikossa.

Oppimateriaali

Käytämme opiskelussa Moodle-verkkoalustaa. Kaikki opiskelumateriaali on saatavilla verkossa. Kurssilaisille toimitetaan kurssilla hyödynnettävä WLC:n Valveilla, joka sisältyy kurssin hintaan! Kurssin mittaan opettaja saattaa suositella vapaaehtoista lisälukemista, jota saa useimmista kirjastoista tai kirjakaupoista.

Lähijakso

Opetushallituksen myönnytyksen mukaisesti suorittaakseen verkkokurssin opiskelijan ei ole välttämätöntä osallistua lähijaksolle. Kurssin yhteisöllisyyttä lisätäksemme olisi kuitenkin toivottavaa, että osallistuisimme kurssin aikana yhteisesti johonkin Kansanlähetysopiston tapahtumaan. Kurssilaisille tapahtuman hinta alennetaan 60 euroon (ovh n. 90-110e). Verkkokurssin lähijakso pidetään keväällä järjestettävässä Apologiaforum-tapahtumassa

Kurssin opettajana: Aleksi Markkanen.

Aleksi on matemaattisten aineiden lehtori, joka on perehtynyt uskon älylliseen puolustamiseen jo 20 vuoden ajan. Hän suorittaa apologetiikan maisteritutkintoa Biola Universityssa Los Angelesissa.

Katso lisää Verkkoraamattukoulusta >>

Hintatiedot

Verkkokurssin hinta 49e
HUOM! Kurssin hintaan sisältyy William Lane Craigin teos "Valveilla" (ovh32e)

(Lähijakson hinta 60e ovh n. 90-110e)

Jos et saa ilmoittautumisesi yhteydessä meiltä sähköpostia, tarkistathan roskapostikansion.

Peruutusehdot

Tutustu ehtoihin

Share This