TUNTURIVAELLUS POHJOIS-NORJASSA 2021

20. - 30.7.2021

Tiistai 20.7. 05:00

Perjantai 30.7. 22:00

POHJOIS-NORJAN TUNTUREILLE

 

Ilmoittaudu tunturivaellukselle tästä!

Hei!

Olen pastori Ilkka Rytilahti, Kansanlähetyksen valtakunnallinen raamattukouluttaja.
Kutsun sinut erävaellukselle Pohjois-Norjan upealle tunturiylängölle. Edessä on matkoineen puolentoista viikon verran patikointia, leirielämää, raamattuopetusta, keskustelu- ja rukoushetkiä.

Kohteemme on Suomi-neidon pään yläpuolella, Tenojoen pohjoispuolella sijaitseva Ifjordfjelletin/Laksefjordviddan erämaa-alue. Se on tavattoman vesistörikasta satoine lampineen, järvineen, puroineen ja jokineen. Maasto on vaellusta ajatellen Pohjois-Norjan parhaimmistoa. Korkeuserot ovat pienet, jalkojen alla on enimmäkseen hyväkulkuinen, nummimainen tunturivarvikko. Toki kosteitakin paikkoja löytyy, kun ollaan Norjan Lapin maastossa.

Päivätaipaleet täysin kantamuksin ovat 10 km kahta puolta, reitistä ja sääolosuhteista riippuen. Välillä leiriydymme samaan paikkaan useammaksi yöksi. Leiristä käsin teemme 10–15 km pituisia päiväretkiä kevyin kantamuksin.

Päiviin mahtuu päiväetapin tai -retken lisäksi leirielämää, hartauksia, raamatuntutkistelua, yhdessäoloa. Jos valokuvaat tai kalastat, tarjolla on upeat puitteet. Viikon lupa maksaa n. 70 €.
Yövymme teltoissa (2-3 henkilöä). Aiempi vaelluskokemus ei ole välttämätön.

Ajankohta on 20.–30.7. Matkan hinta on 440 €,

sisältäen matkan henkilöautoilla pääkaupunkiseudulta Pohjois-Norjaan vaelluskohteeseen ja takaisin (matkan varrelta pääsee kyytiin), paluumatkalla kaksi yötä tasokkaissa mökeissä Levillä, hartauksia, yhteisiä raamatuntutkisteluja. Opastan mielelläni kaikenlaisissa vaeltamiseen liittyvissä asioissa.

MIKÄLI koronaepidemiasta johtuen Norjaan ei olisi pääsyä, vaelluskohde on joko Utsjoen Kaldoaivi, Suomen suurin erämaa-alue, tai Pöyrisjärven erämaa-alue Käsivarren alkupuolella.

Jos sinulta puuttuu joitakin varusteita, voit tiedustella minulta. Lainattavissa on telttoja, rinkkoja, retkikeittimiä, makuualustoja ja makuupusseja.

Ruoka, matkavakuutukset ja kalastusluvat eivät sisälly hintaan.

Matkan vetäjänä on Ilkka Rytilahti, puh. 041 – 545 30 45. Ilmoittaudu matkalle käyttämällä oheisella sivulla olevaa ilmoittautumislinkkiä,

Tunturivaellukselle ilmoittautuminen

Ota yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää, puh. 041 545 3045, ilkka.rytilahti@sekl.fiMatkalle otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. 11.6. on vielä muutama paikka jäljellä.

Matkanjärjestäjänä on Suomen Ev.lut. Kansanlähetys. Matka on SEKL:n kansanopistokurssi.
Ei ennakkomaksua.

Tervetuloa vaellukselle – nähdään Norjassa!

Kuvat SEKL:n tunturivaellukselta 2020 Sennalandetin alueelta Altan pohjoispuolella Pohjois-Norjassa.

Kuvat: Ilkka Rytilahti

 

Paikkatiedot

Ifjordfjellet, Finnmark, Pohjois-Norja.
Mikäli koronaepidemia ei mahdollista matkaa Norjaan, kohde on joko Utsjoen Kaldoaivin erämaa-alue tai Enontekiön Pöyrisjärven erämaa-alue.

Hintatiedot

440 €,

sisältäen matkan henkilöautoilla pääkaupunkiseudulta Pohjois-Norjaan vaelluskohteeseen ja takaisin (matkan varrelta pääsee kyytiin), paluumatkalla kaksi yötä tasokkaissa mökeissä Levillä, hartauksia, yhteisiä raamatuntutkisteluja.
Ei sisällä ruokaa, matkavakuutusta, kalastuslupaa.

Share This