Kiirastorstain jumalanpalvelus Monitoimisalissa klo 21.30 6.4.2023

6.4.2023

Torstai 6.4. 21:30 – 22:30

6.4. Liturgi: Mattias Kaitainen | Saarna: Leif Nummela

Lämpimästi tervetuloa mukaan Kansanlähetysopistolle kiirastorstain jumalanpalvelukseen. Järjestämme kiirastorstaina kaksi tilaisuutta. Klo 18.00 Kappelissa & Monitoimisalissa klo 21.30.

Mukana Nuorten Maailma

Vietämme sunnuntaisin messua eli ehtoollisjumalanpalvelusta mahdollisuuksien mukaan joka viikko. Pyydämme, että seuraat messua kotona flunssan tai muun sairauden vallitessa.

Striimattu jumalanpalvelus – Tätä tilaisuutta ei striimata

Huom. Olemme siirtyneet striimaamaan jumalanpalveluksia sekä Ryttylästä että Helsingistä. Joinain sunnuntaina striimi tulee Helsingistä. Tähän järjestelmään olemme halunneet siirtyä, jotta mahdollisimman useana sunnuntaina saataisiin jumalanpalvelus myös striimin kautta.

Lämpimästi tervetuloa mukaan myös netin välityksellä Jumalan kansan juhlaan! Varaa Raamattu, virsikirja ja viisikielinen valmiiksi.

Lukuisista pyynnöistä huolimatta, emme voi lähettää laulujen sanoja netin välityksellä. Teknisesti tämä olisi mahdollista, mutta striimauslupamme ei tätä mahdollista.

Mikäli et tule paikan päälle, vaan osallistut palvelukseen etänä, niin älä anna striimatun palveluksen passivoida sinua. Nouse ylös, ja elä muun seurakunnan mukana! Järjestä virtuaaliset kirkkokahvit ystäväsi kanssa palveluksen jälkeen.

Jumalanpalvelukset lähetetään Kansanlähetyksen YouTube-kanavan kautta.

Paikkatiedot

Päärakennuksen juhlasali, Opistotie 1, 12310 Ryttylä

Share This