Kesäkohtaamispaikka Upila

4.7.2021

Sunnuntai 4.7. 14:00 – 19:00

Tervetuloa kohtaamaan Jumalaa & kokemaan yhteyttä Kesäkohtaamispaikkaan.

Kesäkohtaamispaikat muodostuvat kiireettömästä yhdessä olosta, raamattuopetuksesta, rukouksesta, ylistyksestä, yhteydestä, esirukouspalvelusta ja ehtoollisesta. Lapsille on yhteisen aloituksen jälkeen tarjolla omat innostavat ohjelmat kolmessa ikäryhmässä: Pyhis 3–6-vuotiaat, koululaiset 7-11 -vuotiaat  ja Varkit 12-15 -vuotiaat. Noin 1,5 tunnin ohjelman jälkeen ilta jatkuu mahdollisuudella grillata & saunoa.

Kohtaamispaikka on luterilaisen kirkon piirissä toimiva hengellinen koti ja yhteisö Lahdessa. Toimintaamme ovat tervetulleita kaiken ikäiset ja eri elämäntilanteissa olevat ihmiset. Unelmoimme yhteisöstä, jossa Jeesus on keskipisteenämme ja jokainen saa olla omana itsenään ilman suorituspaineita. Elämme yhdessä rukoillen, lähetettyinä ja  palvellen ihmisiä niillä lahjoilla ja kyvyillä, jotka Jumala on meille antanut. Kutsumme jokaista kasvamaan uskossa ja rakkaudessa.

Kohtaamispaikkaa järjestävät yhteistyössä Lahden Kohtaamispaikka ja Päijät-Hämeen ev.lut. Kansanlähetys.

Yhteisössämme on mukana noin 400 ihmistä, mutta meillä on tilaa vielä sinulle ja ystävillesi. Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaamme.

Kesäkohtaamispaikat su klo 14-19

Siikaniemen leirikeskus: 1.8. | 22.8

Upilan leirikeskus 4.7.

Mahdolliset koronatilanteesta johtuvat rajoitukset & muutokset

Noudatamme toiminnassamme viranomaisten antamia ohjeita. Mikäli kesäkaudella on rajoituksia kokoontumisten suhteen, tiedotamme mahdollista muutoksista ja toimimme mahdollisuuksien rajoissa.

Share This