Verkkokurssi: Hope – Minilähetyskurssi

19.9. - 11.12.2022

Maanantai 19.9. 08:00

Sunnuntai 11.12. 23:59

Hope-minilähetyskurssi

Haluaisitko tutustua laaja-alaisesti lähetystyöhön ja mietit omaa tehtävääsi lähetystyössä? Hope-kurssilla pääset tutustumaan lähetystyöhön kokonaisvaltaisesti. Käsittelemme kurssilla laajasti Kansanlähetyksen tekemää lähetystyötä eri kulttuureissa ja tehtävissä. Tämän lisäksi käymme läpi lähetystyön teologiaa, perusteita ja askelia kohti lähetystyötä. Kurssin tavoitteena on kartoittaa sinun paikkaasi lähetystyön laajassa maailmassa!

Paavali avaa lähetyksen moninaisuutta Roomalaiskirjeen luvussa 10

”Kuinka he huutavat avuksensa sitä, johon eivät usko? Ja kuinka he voivat uskoa siihen, josta eivät ole kuulleet? Ja kuinka he voivat kuulla, ellei ole julistajaa? Ja kuinka kukaan voi julistaa, ellei ketään lähetetä? Niinkuin kirjoitettu on:

”Kuinka suloiset ovat niiden jalat, jotka hyvää sanomaa julistavat!”

Työmuodot

Kurssi rakentuu viikottaisten tapaamisten ja itsenäisen opiskeltavan materiaalin varaan. Tapaamiset järjestetään joka viikko torstaisin klo 18.00-19.00. Tapaamisten yhteyteen saamme aina lähetysaiheisia vieraita: vieraiksi on luvassa sekä lähetystyöntekijöitä, että Kansnalähetyksen lähetystyön keskeisiä vastuuhenkilöitä. Ensimmäinen tapaaminen järjestetään to 22.9. klo 18.00-19.00. Kaikki tapaamiset nauhoitetaan – joten vaikka et pystyisi osallistumaan tapaamisiin, niin et jää paitsi annista – toki osallistuminen on kaikista hedelmällisintä!

Suorittaakseen kurssin opiskelijan ei tarvitse sitoutua tiettyihin ajankohtiin, näin pyritään huomioimaan esimerkiksi kolmivuorotyöläiset. Pitkin kurssia Moodle-sivulle ilmestyy opiskelumateriaalia sekä viikottaiset tehtävät. Tahti ei ole liian nopea ja kurssin pystyy suorittamaan myös työelämän keskellä. Kurssin suorittamiseen kuluu arviolta n. 3 tuntia viikossa.

Linkki Kansanlähetysopiston Moodle-alustalle.

Linkki Moodlen käyttöohjeisiin.

Oppimateriaali

Käytämme opiskelussa Moodle-verkkoalustaa. Kaikki opiskelumateriaali on saatavilla verkossa. Kurssin mittaan opettaja saattaa suositella vapaaehtoista lisälukemista, jota saa useimmista kirjastoista tai kirjakaupoista. Kurssimateriaali on ladattavissa kurssin jälkeen.

Lähijakso

Verkkokurssin yhteyteen on suunniteltu myös lähiopetusjakso. Hope-minilähetyskurssin lähijaksona on kaksi eri tapahtumavaihtoehtoa:

1. Israel-päivät 23.-25.9.2022
2. Missioforum 30.9.-2.10.2022

Ilmoittautuessasi lähijaksolle, kirjoita tapahtuman ilmoittautumisen lisätietoihin: Hope-minilähetyskurssin lähijakso.
Saat tapahtuman alennettuun hintaan 75e.

Mikäli et pääse osallistumaan edellä mainittuun lähijaksoon toimii lähijaksona myös jokin toinen Kansanlähetyksen tapahtuma tai arkiluentosarja Kansanlähetysopistolla. Tarjontaa pääset katsomaan täältä: https://kansanlahetysopisto.fi/tapahtumakalenteri/

Voit osallistua etäkurssille vaikka et pystyisi osallistumaan lähijaksolle.

Kurssin opetuksesta vastaa Timo Tuikka ja Mattias Kaitainen

 

Katso lisää Verkkoraamattukoulusta >>

Imottaudu tapahtumaan

Hintatiedot

Verkkokurssin hinta: 50e

Lähijakson hinta: 75e

Peruutusehdot

Tutustu ehtoihin

Tuikka Timo

lähetyslinjan ja kansainvälisyyslinjan linjavastaava, Kansanlähetysopisto

timo.tuikka@sekl.fi

+358 44 565 1391

Share This