Verkkokurssi: Raamatun punainen lanka

4.1. - 28.2.2021

Maanantai 4.1. 08:00

Sunnuntai 28.2. 23:59

Kurssin sisältö

Kurssilla tutustutaan Raamatun keskeiseen sisältöön. Kurssimateriaalina käytetään Ryttylän Kansanlähetysopistolla pidettyä ”Raamatun punainen lanka”- periodin materiaalia, jonka ympärille kurssi rakentuu. Kurssi toimii siis samalla pienenä sukelluksena Ryttylän opistolla tapahtuvaan elämään! Opetuksessa käydään läpi kristillisen uskon keskeisimpiä kohtia ja luodaan Raamatusta kokonaisvaltaisempaa kuvaa.

Työmuodot

Kurssilla opiskellaan pääsääntöisesti verkossa. Työtavat vaihtelevat laajasti kuunneltavista podcasteistä itsenäiseen lukemiseen, tehtäviin ja keskusteluun. Kursseja suorittaakseen ei tarvitse sitoutua tiettyihin ajankohtiin. Kaikki podcastit tai luennot on kuunneltavissa Moodle-alustalta oman aikataulusi mukaan. Mikäli live-luentoja järjestetään, ne nauhoitetaan myöhemmin katsottaviksi. Kurssit usein jaottuvat viikoittaisiin jaksoihin. Pitkin kurssia Moodle-sivulle ilmestyy opiskelumateriaalia sekä viikkotehtävät. Kurssin tahti ei ole liian nopea ja sen pystyy suorittamaan myös työelämän keskellä. Kurssi on suunniteltu niin, että sen suorittamiseksi ei vaadita samanaikaista läsnäoloa, näin pyritään huomioimaan esimerkiksi kolmivuorotyöläiset. Kurssin suorittamiseen kuluu arviolta maksimissaan 4 tuntia opiskelijan työaikaa viikossa.

Oppimateriaali

Käytämme opiskelussa Moodle-verkkoalustaa. Kaikki opiskelumateriaali on saatavilla verkossa. Kurssin mittaan opettaja saattaa suositella vapaaehtoista lisälukemista, jota saa useimmista kirjastoista tai kirjakaupoista. Kurssimateriaalia on ladattavissa kurssin jälkeen.

Lähijakso

Opetushallituksen myönnytyksen mukaisesti suorittaakseen verkkokurssin opiskelijan ei ole välttämätöntä osallistua lähijaksolle. Kurssin yhteisöllisyyttä lisätäksemme olisi kuitenkin toivottavaa, että osallistuisimme kurssin alkupuolella yhteisesti Kansanlähetysopiston tapahtumaan. Kurssin lähijaksoa ei ole vielä sovittu. Siitä tiedotetaan tässä.

Kurssin opetuksesta vastaa Mattias Kaitainen, TM.

Katso lisää Verkkoraamattukoulusta >>

Hintatiedot

Verkkokurssin hinta: 40e
Lähijakson hinta: 60e (ovh n. 110e)

Peruutusehdot

Tutustu ehtoihin

Kaitainen Mattias

Verkkokoulutusvastaava, Kansanlähetysopisto

mattias.kaitainen@sekl.fi

Share This