Verkkokurssi: Raamatun punainen lanka

4.1. - 28.2.2021

Maanantai 4.1. 08:00

Sunnuntai 28.2. 23:59

Kurssin sisältö

Kurssilla tutustutaan Raamatun keskeiseen sisältöön. Kurssimateriaalina käytetään Ryttylän Kansanlähetysopistolla pidettyä ”Raamatun punainen lanka”- periodin materiaalia, jonka ympärille kurssi rakentuu. Kurssilla luennoimassa Leif Nummela ja Vesa Ollilainen. Kurssi toimii siis samalla pienenä sukelluksena Ryttylän opistolla tapahtuvaan elämään! Opetuksessa käydään läpi kristillisen uskon keskeisimpiä kohtia ja luodaan Raamatusta kokonaisvaltaisempaa kuvaa.

Työmuodot

Kurssilla opiskellaan pääsääntöisesti verkossa. Suorittaakseen kurssin opiskelijan ei tarvitse sitoutua tiettyihin ajankohtiin, näin pyritään huomioimaan esimerkiksi kolmivuorotyöläiset. Tällä kurssilla pyritään kuitenkin järjestämään myös Teams-tapaamisia pitkin kurssia, n. 4 tapaamista kurssin aikana. Pitkin kurssia Moodle-sivulle ilmestyy opiskelumateriaalia sekä viikottaiset tehtävät. Tahti ei ole liian nopea ja kurssin pystyy suorittamaan myös työelämän keskellä. Kurssin suorittamiseen kuluu arviolta max. 3 tuntia viikossa.

Oppimateriaali

Käytämme opiskelussa Moodle-verkkoalustaa. Kaikki opiskelumateriaali on saatavilla verkossa. Kurssin mittaan opettaja saattaa suositella vapaaehtoista lisälukemista, jota saa useimmista kirjastoista tai kirjakaupoista. Kurssimateriaalia on ladattavissa kurssin jälkeen.

Lähijakso

Opetushallituksen myönnytyksen mukaisesti suorittaakseen verkkokurssin opiskelijan ei ole välttämätöntä osallistua lähijaksolle. Kurssin yhteisöllisyyttä lisätäksemme olisi kuitenkin toivottavaa, että osallistuisimme kurssin yhteydessä yhteisesti Kansanlähetysopiston tapahtumaan tai arkiperiodille.

Tämän kurssin lähijaksona Arkiperiodi: Kristitty uskontojen maailmassa. 8.-11.2.2021 

Muistathan ilmoittautua lähijaksolle erikseen! Mainitse ilmoittautumisesi yhteydessä, että suoritat verkkokurssin lähijakson.

Mikäli et pysty osallistumaan tähän lähijaksoon, mutta haluaisit hyödyntää alennetun hinnan lähijaksolle. Olethan yhteyksissä verkkokoulutusvastaavaan.

Kurssin opetuksesta vastaa Mattias Kaitainen, TM.

Katso lisää Verkkoraamattukoulusta >>

Hintatiedot

Verkkokurssin hinta: 40e
Lähijakson hinta: 60e (ovh n. 90-110e)

Peruutusehdot

Tutustu ehtoihin

Kaitainen Mattias

Kansanlähetysopiston verkkokoulutusvastaava & Lähetyskeskuksen jumalanpalvelusyhteisön pastori

mattias.kaitainen@sekl.fi

0440337890

Share This