Korkeimman suojassa: Senioripäivät avaavat näkymiä menneeseen, nykyhetkeen ja tulevaan  

5.9.2022

Kansanlähetysopistolla Ryttylässä 16.–18.9.2022 pidettävien Senioripäivien luennot ja keskustelut antavat mahdollisuuden käsitellä sekä menneisyyden kysymyksiä, nykyhetken mahdollisuuksia että tulevaisuuden toiveita.

”Senioripäivien tavoitteena on, että ihmiset löytäisivät syvemmän yhteyden Kristukseen ja Jumalan sana tulisi entistä tärkeämmäksi tässä ajassa”, toteaa päivien johtaja Eero Ahonen.

Asko Matikka käsittelee puheessaan anteeksi antamista, Seija Leppänen syyllisyydestä vapautumista ja Reijo Ahteela luopumista. Leif Nummelan aiheena on Risti, ainoa toivoni. Ajankohtaisia asioita ikääntyvän ihmisen oikeuksista selvittää oikeustieteiden tohtori Anna Mäki-Petäjä-Leinonen, joka toimii vanhuusoikeuden professorin tehtävässä Itä-Suomen yliopiston oikeustieteiden laitoksella. Hän on väitellyt dementoituvan henkilön oikeudellisesta asemasta Helsingin yliopistossa vuonna 2003. Timo Soinin teemana on Mitä tänään ihmettelen ja Liisi Jokirannan Vastustuksesta huolimatta.  Lea Pihkala ja Eero Ahonen pohtivat kysymystä Vieläkö kelpaan. Lea Ahonen ja Pekka Jokiranta avaavat tulevaisuuden ja toivon näkökulmia. Ohjelmassa on myös keskusteluosuuksia.

Lauantaina kello 18.00 alkavassa konsertissa esiintyy Pertti Kallio Laulukuvia-yhtyeineen. Tilaisuus on maksuton. Sunnuntaina kello 13.00 alkavassa jumalanpalveluksessa saarnaa Sakari Leppänen. Musiikkivastaavana tapahtuman aikana on Heikki Koskela. Tapahtuman johtajina toimivat Lea ja Eero Ahonen

Senioripäivien teemana on Korkeimman suojassa ja se järjestetään hybridinä: Osallistua voi joko paikan päällä Kansanlähetysopistolla Ryttylässä tai verkkotapahtumaan, jonka linkin saa ilmoittautumisen yhteydessä. Tapahtuma sopii myös seniori-ikää lähestyville.

Ohjelman, hintatiedot ja ilmoittautumislinkin löydät täältä.

Lisätietoja: 019 77 920/keskus

Teksti: Anne Lepikko

Ota yhteyttä

Share This