Rukoillaan yhdessä lähetystyön puolesta

3.4.2024

Kotiovelta maailman ääriin -kevätkeräyksen yhteydessä rukoilemme erityisesti Kansanlähetyksen lähetystyön puolesta. Kiitos, kun olet rukouksin mukana työssämme.

Me saamme rohkeasti lähestyä Jumalaa uskoen, että hän kuulee meitä, mitä sitten pyydämmekin hänen tahtonsa mukaisesti. (1. Joh. 5:14)

Rukoillaan yhdessä:

Rakas Herramme ja Vapahtajamme,

kiitos, että kärsit ja kuolit koko maailman synnin tähden ja avasit meille ylösnousemuksen kautta tien Jumalan yhteyteen. Kiitos, että saamme olla lapsiasi.

Siunaa Kansanlähetyksen tekemää lähetystyötä sekä työntekijöitä, jotka palvelevat eri kansoja Lähi-idässä, Afrikassa, Aasiassa ja Euroopassa.

Anna evankeliumin tulla kuulluksi kaikkialla, missä ilosanomaasi jaetaan. Avaa ihmisten korvat kuulemaan ja suo heille mahdollisuus vastata kutsuusi.

Kiitämme siitä, että raamatunkäännöstyössä on pitkäjänteisen työn tuloksena syntynyt uusia käännöksiä, ja moni saa ensimmäistä kertaa lukea ja kuulla koko Raamattua omalla äidinkielellään.

Anna vainotuille kristityille rohkeutta ja kestävyyttä kärsimyksen keskelle. Suojaa ja varjele.

Rukoilemme juutalaisten veljien ja sisarten puolesta, että he saisivat oppia tuntemaan sinut Messiaana ja Vapahtajana. 

Pyydämme rauhaa Ukrainaan ja Lähi-itään. Anna ihmisten löytää pelon keskellä turva ja lohdutus sinussa.

Hoida rakkaudellasi Kansanlähetyksen kummilapsiprojekteissa mukana olevia lapsia ja heidän perheitään, jotka elävät monenlaisen puutteen alla Etiopiassa. Siunaa lasten kummeja Suomessa.

Siunaa ja varjele rakasta kotimaatamme. Käännä suomalaisten sydämet sinun puoleesi.

Rukoilemme maailmanlaajan kirkkosi puolesta. Auta meitä elämään ja toimimaan Raamatun sanan mukaan.

Kiitämme jokaisesta Kansanlähetyksen työn ystävästä. Kiitos esirukouksista, taloudellisesta tuesta ja vapaaehtoisista vastuunkantajista. Lähetä työhön mukaan myös uusia ihmisiä. Johdata Kansanlähetystä sinun haluamaasi suuntaan ja mahdollista työn jatkuminen niin Suomessa kuin ulkomailla.

Tapahtukoon kaikessa sinun tahtosi. Aamen.

***

Lue lisää Kotiovelta maailman ääriin –keräyksestä >>tästä. 

Kuva: Jon Tyson/Unsplash

Share This