Kansainvälinen rukouskampanja alkaa huhtikuussa

2.3.2021

Ramadan-kuukauden aikaan miljoonat kristityt ympäri maailmaa rukoilevat muslimien puolesta kansainvälisen 30 päivää rukousta muslimimaailman puolesta -oppaan aiheiden mukaan. Ramadan-kuukauden aikana oppaassa on rukousaihe jokaiselle päivälle 13.4.–12.5.2021 välisenä aikana ja sen jälkeen viikoittain vuoden ajan.

Nyt ensimmäistä kertaa ja ainoana koko maailmassa Suomessa ilmestyvään oppaaseen on koottu yksiin kansiin kolme kansainvälistä rukousopasta sekä rukousopas suomalaisen lähetystyön puolesta.

”Tämän rukousoppaan tarkoitus on ohjata meitä rukoilemaan täsmällisesti ja ymmärtävästi muslimien, hindujen ja buddhalaisten puolesta, sekä heidän keskuudessaan tehtävän lähetystyön puolesta”, kirjoittaa pastori Timo Keskitalo oppaan esipuheessa.

Kalenterissa on kaksi osiota. 30 päivää rukousta -osassa on aihe jokaiselle ramadan-kuukauden päivälle. Perjantairukous-otsakkeen alla on suomalaisten lähetysjärjestöjen esittelemiä rukousaiheita ramadania seuraaville 46 perjantaille. Rukousopas on käytössä koko vuoden ajan.

Timo Keskitalo kehottaa liittymään kansainväliseen rukousrintamaan Jumalan valtakunnan tulemiseksi.

”Tule muuttamaan maailmaa. Rukous liikuttaa Jumalan kättä. Jeesuksen antama lähetyskäsky ja lähimmäisenrakkaus vaativat meitä toimimaan. Rukouksella aikaan saatu hyvä innostaa meitä jatkamaan.”

Rukousoppaan tuottavat Suomen lähetysneuvosto ja Suomen Evankelinen Allianssi. Yhdessä nämä kaksi tahoa edustavat hyvin laajasti Suomen kristillisyyttä ja lähetystyötä.

Kalenteri on ilmainen. Sitä saa Kansanlähetyksen keskustoimistolta Ryttylästä, puh. 019 77920, keskus@sekl.fi niin kauan kalentereita riittää.

Opasta voi tilata myös >>täältä (myös ladattavan version). Hintatiedot näkyvät tilauspainikkeen yhteydessä.

 

 

 

Lahjoita Jeesus tuo turvan -keräykseen

Voit lahjoittaa haluamasi summan oheisen painikkeen kautta tai antaa tukesi verkkopankissa Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksen tilille FI14 5043 1920 0034 52 viitenumerolla 70315.
Lämmin kiitos lahjastasi. Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This