Donkki antaa tukea lapsen hengelliseen opetukseen

20.11.2021

MainosPyhä, armo, synti, autuas… Raamatussa toistuvat usein muutamat tutut sanat, joiden merkitystä voi kuitenkin olla vaikea selittää lapselle. 18.11. ilmestyneessä joulun Donkki-lehdessä otetaan tarkasteluun kuusi tällaista sanaa ja pohditaan lapsentajuisesti, mitä ne oikeastaan tarkoittavat.

Donkin joulunumeron tarinat käsittelevät viisauden teemaa. Vakiohahmot Donkki, Saku ja Ruut odottavat kovasti joulua ja osallistuvat joulunalustapahtumiin. Donkki-aasi pääsee onnenkantamoisen kautta Tietoviisaiden kerhon jäseneksi. Viisastelu nousee aasilla kuitenkin vähän hattuun, ja kommelluksilta ei vältytä. Lopussa selviää, että viisautta on monenlaista, kuten eri taitojakin, ja niistä on hyötyä eri tilanteissa.

Joulun lehdessä on nyt tavallistakin enemmän puuhaa. Tarinoihin ja raamattuopetuksiin liittyvien 24 tehtävän lisäksi lehdessä on haaste-joulukalenteri, värityskuva, joulunimesi-tehtävä sekä toiminnallinen jouluperuna-tehtävä. Kokkipalstalla valmistetaan herkullisia appelsiinibrownieita ja askartelupalstalla tehdään itse joulukalenteri. Kurkistus kulisseihin -palsta tutustuttaa tällä kertaa tehtäviä laativan Heidin työhön. Lisäksi lehdessä on tietysti sarjis, gallup, jatkis ja ystäväkirja, kuten aina.

Donkki-lehti on lempeä ja lapsentajuinen apuväline kristillisen kasvatuksen tueksi. Lehti on suunnattu alakouluikäisille, ja se ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehteä voi hyödyntää mainiosti myös esimerkiksi pyhäkoulu- ja leiritoiminnassa. Jokainen raamattuaukeama toimii itsenäisenä kymmenen minuutin opetuksena, johon liittyy kaksi tehtävää.

Donkki on myös mainio joululahja kummilapselle, lapsenlapsille tai vaikka naapureille!

Lehdessä:

  • kuusi lapsentajuista ja mielenkiintoista raamattuaukeamaa
  • 24 tehtävää lehden teeman soveltamiseksi
  • tarina-aukeamilla vakiohahmot Saku, Ruut ja Donkki-aasi
  • lisäksi muun muassa ystäväkirja, askartelu, kokkipalsta, sarjis, teemaan liittyvä värityskuva ja gallup.

Tilaa Donkki-lehti:

sähköpostilla: uusitie@jaicom.com
tai soittamalla numeroon: 03 4246 2205 / Uuden Tien tilaajapalvelu
Kestotilaus tai vuosikerta: 20 € / vuosi / 4 numeroa
Huomaathan muuttuneet yhteystiedot!

 

Ota yhteyttä

Tue Donkki-lehden tuottamista ja jakelua kertalahjoituksella

Voit lahjoittaa oheisen painikkeen kautta tai tilisiirrolla Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksen tilille FI83 8000 1501 5451 08 tai jollekin muulle sivun alareunassa mainitulle tilille viitteellä 68000.

Lahjoita

Share This