Radio- ja podcast-tuotanto Suomessa

Kansanlähetys tekee radio-ohjelmia sekä podcasteja mediaan ja eri alustoille Raamattuun luottaen. Jumala kohtaa ihmisen erityisesti sanansa kautta. Ohjelmissamme palvelee laaja joukko Raamatun opettajia ja asiantuntijoita. Ohjelmillamme on karkeasti arvioituna noin 100 000 viikkokuuntelija

Odotatko ja rukoiletko herätystä maahamme?

Ohjelmiemme kautta tahdomme vahvistaa ja johdattaa kristittyjä toimimaan maamme hyväksi. Tarjoamme ohjelmia, joiden ääressä voi löytää Jeesuksen yhteyteen, kasvaa uskossa ja tutustua Jumalan lähetykseen koko sen laajuudessa. Ohjelmamme tarjoaa luotettavaa raamattuopetusta ja kasvattaa tietämystä lähetystyöstä.

Teemme ohjelmia keräysvaroin

Ohjelmien tuotantokulut rakentuvat lähetyskustannuksista ja tuotantokustannuksista. Kansanlähetyksen piirijärjestöt keräävät varoja Raamattuavaimen, Raamattuavain Extran ja Avainkysymyksiä lähetyskustannuksiin. Kaikkien ohjelmien tuotantokustannuksiin sekä Avainkysymyksiä-ohjelman lähetyskustannuksiin kerätään varoja Radiotyö Suomessa -keräyskohteen kautta. Radiotyössä palvelee kaksi työntekijää: kokoaikaisena Mika Järvinen. Hänen lähettäjätiimiinsä voi liittyä oheisesta linkistä.

Kuuntele  ohjelmia

Raamattuavain Radio Deillä arkisin kello 7.03 ja 14.03. Lauantaisin Raamattuavain Extra 8.35-9.55 ja kello 14.35 Lähetysavain tai Avainkysymyksiä. Avaimia.net -sivulta voit kuunnella kaikki radio-ohjelmamme. Podcasteja voit kuunnella missä vain esimerkiksi puhelimella tai tietokoneella, ne löydät kaikkki täältä.

Tilaa radio- ja podcast-työn kuulumisista kertova Mika Järvisen uutiskirje

Tue radiotyötä kuukausilahjoituksella

Tue radiotyötä kertalahjoituksella.

Teemme kristillistä mediatyötä lahjoitusvaroin. Voit tukea työtämme oheisen painikkeen kautta tai tilisiirrolla pankissasi Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksen tilille
OP: FI14 5043 1920 0034 52
TAI NORDEA: FI83 2070 1800 0283 25
viitteellä 59200.
Kiitos lahjastasi.
Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This