Pariskunta Etu-Aasiassa

Anna-Maija ja Veijo valmistuivat Kansanlähetysopiston lähetyslinjalta joulukuussa 2020, muuttivat elokuussa 2021 Etu-Aasian miljoonakaupunkiin ja opiskelevat nyt kieltä kielikoulussa.  Kielikoulun jälkeen he tulevat toimivat seurakuntaa tukevissa ja kehittävissä tehtävissä yhteistyökirkkomme palveluksessa.

Anna-Maija ja Veijo ovat asuneet Pohjois-Savossa vuodesta 1988. Veijo on koulutukseltaan koneteknikko ja työskenteli kymmenen vuotta Kansanlähetyksen radiotyön koordinaattorina. Anna-Maija on sairaanhoitaja. Heillä on viisi aikuista lasta. 

Veijo ja Anna-Maija kertovat: ”Tulimme molemmat uskoon jo teini-ikäisinä ja tutustuimme toisiimme seurakunnan nuorten toiminnassa. Yhteinen usko on ollut luja perusta avioliitossamme, ja olemme saaneet kokea monin tavoin Jumalan hyvyyttä ja huolenpitoa vuosien varrella. Lastemme aikuistuttua Jumala kutsui meidät pohtimaan suhdettamme lähetystyöhön ja kyselemään, voisimmeko olla lähtijän paikalla.” 

Anna-Maija ja Veijo sanovat:

Koemme, että Jumala kutsuu meitä yhdessä tekemään tavoittavaa työtä siellä, missä työntekijöitä on vähän ja tarvetta paljon. Rukouksissamme suuntaamme Etu-Aasian pienten seurakuntien tueksi.”

Tule mukaan!

Jokainen lähetystyöntekijä tarvitsee lähettäjiä ja taloudellista tukea. Tule mukaan Veijon ja Anna-Maijan lähettäjäksi rukoilemalla heidän puolestaan ja tukemalla heitä taloudellisesti! Voit myös liittyä Veijon ja Anna-Maijan lähettäjätiimiin ja tilata heidän uutiskirjeensä, jossa he kertovat opiskelustaan ja työstään sekä jakavat esirukous- ja kiitosaiheita.

Yhteyshenkilö
Aluekoordinaattori Kirsi Tiira
Kansanlähetys

Tilaa Veijon ja Anna-Maijan uutiskirje

Ryhdy Veijon ja Anna-Maijan kuukausilahjoittajaksi

Tue Veijon ja Anna-Maijan työtä Etu-Aasiassa

Voit tukea Veijon ja Anna-Maijan työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 32968 (Veijo ja Anna-Maija O). Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Share This