Pariskunta Etu-Aasiassa

Veijo ja Anna-Maija ovat asuneet Pohjois-Savossa vuodesta 1988. Veijo on koulutukseltaan koneteknikko ja työskenteli kymmenen vuotta Kansanlähetyksen radiotyön koordinaattorina. Anna-Maija on sairaanhoitaja ja työskennellyt ammatissaan yli 30 vuoden ajan. Veijolla ja Anna-Maijalla on viisi aikuista lasta.

Veijo ja Anna-Maija kertovat: ”Tulimme molemmat uskoon jo teini-ikäisinä ja tutustuimme toisiimme seurakunnan nuorten toiminnassa. Yhteinen usko on ollut luja perusta avioliitossamme, ja olemme saaneet kokea monin tavoin Jumalan hyvyyttä ja huolenpitoa vuosien varrella. Nyt omien lasten aikuistuttua Jumala kutsui meidät opiskelemaan Kansanlähetyksen lähetyslinjalle ja kyselemään, missä voisi olla meidän paikkamme palvella seurakuntaa.”

Kansanlähetyksen radiotyössä Veijo opetti Raamattua sekä toimitti radiojuttuja erilaisista teologisista teemoista, lähetystyöstä ja ihmisistä. Aiemmin Veijo on työskennellyt muun muassa metalliteollisuudessa koneistajana, suunnittelijana ja IT-ylläpitäjänä. Vapaaehtoistehtävissä kotimaassa hän on toiminut lasten, nuorten ja aikuisten parissa opettaen Raamattua ja vetäen raamattupiirejä ja pienryhmiä. Hän on toiminut myös musiikkityössä ja ollut mukana Pohjois-Savon Kansanlähetyksen piirihallituksen työskentelyssä, vankilatyössä sekä maahanmuuttajatyössä.

Anna-Maija on sairaanhoitajan työnsä lisäksi ollut vapaaehtoistyössä niin lasten kuin aikuisten toiminnassa. Hän on myös osallistunut maahanmuuttajatyöhön yhdessä Veijon kanssa. Donkkis Big Night -työssä Anna-Maija on vastannut 12 vuotta käytännön järjestelyistä tarjoilussa ja toiminut myös perheraamattupiirin vetäjänä. Anna-Maija ja Veijo sanovat:

Koemme, että Jumala kutsuu meitä yhdessä tekemään tavoittavaa työtä siellä, missä työntekijöitä on vähän ja tarvetta paljon. Rukouksissamme suuntaamme Etu-Aasian pienten seurakuntien tueksi.”

Veijo ja Anna-Maija lähtivät Etu-Aasiaan elokuussa 2021. Siellä he ovat jatkaneet jo kotimaassa aloittamaansa kielikoulua, minkä jälkeen he toimivat seurakuntaa tukevissa ja kehittävissä tehtävissä yhteistyökirkkomme palveluksessa.

Tule mukaan!

Jokainen lähetystyöntekijä tarvitsee lähettäjiä ja taloudellista tukea. Tule mukaan Veijon ja Anna-Maijan lähettäjäksi rukoilemalla heidän puolestaan ja tukemalla heitä taloudellisesti! Voit myös liittyä Veijon ja Anna-Maijan lähettäjätiimiin ja tilata heidän uutiskirjeensä, jossa he kertovat tulevasta työstään sekä jakavat esirukous- ja kiitosaiheita.

Yhteyshenkilö
Aluekoordinaattori Toni Lindholm
Kansanlähetys

Tilaa Veijon ja Anna-Maijan uutiskirje

Ryhdy Veijon ja Anna-Maijan kuukausilahjoittajaksi

Tue Veijon ja Anna-Maijan työtä Etu-Aasiassa

Voit tukea Veijon ja Anna-Maijan työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 32968 (Veijo ja Anna-Maija O). Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Share This