Palmu Lauri ja Asako

Asako ja Lauri Palmu ovat toisen polven lähetystyöntekijöitä. Palmut lähtivät lähetystyöhön Japaniin vuonna 2005 ja ovat nyt lähtemässä viidennelle työkaudelle kesällä 2023.

Asako (s. Pihkala) on viettänyt lapsuutensa Japanissa, mistä nimikin on peräisin. Lauri taas on viettänyt lapsuutensa Etiopiassa.

Palmut tulevat seuraavalla työkaudella asumaan Koben kaupungissa ja työskentelemään Länsi-Japanin ev.lut. kirkon yhdessä seurakunnassa, jonka seurakunta- ja tavoittavaa evankelioimistyötä he tulevat tekemään. Kokeneina lähetteinä Palmuilla tulee olemaan tärkeä rooli lähetyksen hallinnollisissa tehtävissä Japanissa, erityisesti kirkkosuhteiden hoitamisessa. Lauri toimii seurakunnassa pastorina ja sekatyömiehenä, Asako puolestaan tekee monipuolisesti niin aikuis- kuin lapsityötä. Lisäksi Länsi-Japanin ev. lut. kirkko toivoo Asakolta panosta Koben raamattukoulun opiskelijahuoltotyöryhmässä.

Palmujen sydämellä on kohdata erityisesti niitä japanilaisia, jotka eivät ole vielä koskaan kuulleet ilosanomaa Jeesuksesta.

Lauri ja Asako perheineen ovat kotimaanjaksolla Suomessa kesään 2023 asti. Keväällä ja kesällä  2023 he tulevat vierailemaan lähettävissä seurakunnissaan ja Kansanlähetyksen piirijärjestöissä ja kertomaan työstään ja tulevista tehtävistään Japanissa.

Voit ottaa yhteyttä Lauriin, ja sopia muista vierailuista seurakuntiin ja piireihin sekä niiden ajankohdista.

Tutustu Asakon ja Laurin työhön ja elämään Japanissa heidän kotisivuillaan, klikkaa >>tästä.

Palmut tarvitsevat esirukousta!

”Rukoilkaa myös minun puolestani, että minulle annettaisiin oikeat sanat suuhun, kun ryhdyn puhumaan, ja että voisin rohkeasti julistaa evankeliumin salaisuutta.” – Ef. 6:19

Rukous vaikuttaa myös tänään lähetystyön arkipäivässä. Käytännön asioiden tuominen Jumalalle on selkeä osa lähetystyötä. Esirukoukset auttavat lähettejä jaksamaan työssään, tämän ovat Palmut saaneet kokea jo edellisillä työkausillaan.

Lähetystyössä tarvitaan myös taloudellista tukea!

Rukoustuen ja yhteydenpidon lisäksi tarvitsemme työlle myös taloudellista tukea. Lähettäjänä saat toimia Jumalan lahjavaroilla, sillä Herralla ”on teille annettavana runsaasti kaikkia lahjoja, niin että teillä on aina kaikki, mitä tarvitsette ja voitte tehdä runsaasti kaikkea hyvää.” – 2. Kor. 9:8

Palmujen lähettäjätiimiin voi kuulua myös ilman taloudellista sitoutumista. Toivomme kuitenkin, että tiimiin liityttyäsi kyselet Jumalan edessä omaa paikkaasi ja tapaasi toimia lähettäjänä.

Voit tavata kevään ja kesän 2023 aikana Palmuja eri paikkakunnilla sekä kesän Kansanlähetyspäivillä Ryttylässä. Tutustu Lauriin ja Asakoon sekä heidän työhönsä Japanissa alla olevan videon kautta:

 

Tule mukaan Palmujen lähettäjäksi Japaniin ja liity heidän lähettäjätiimiinsä!

Voit tukea Asakon ja Laurin työtä tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi helposti MobilePaylla numerolla 44695.

Voit tukea heidän työtään myös kertalahjoituksella tai liittymällä kuukausilahjoittaksi alla olevien painikkeiden kautta tai verkkopankissasi. Tehdessäsi lahjoitussopimuksen suoraan pankkiin tilinumero on FI14 5043 1920 0034 52. Asakon ja Laurin viitenumero on 22703.

YHTEYSHENKILÖ
Aluekoordinaattori Kirsi Tiira
SEKL

Tilaa Palmujen uutiskirje

Tee kertalahjoitus

Voit tukea Laurin ja Asakon työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 22703 (Lauri ja Asako Palmu). Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Ryhdy Palmujen kuukausilahjoittajaksi

Share This