Palmu Lauri ja Asako

Asako ja Lauri Palmu ovat toisen polven lähetystyöntekijöitä. Palmut lähtivät ensimmäisen kerran lähetystyöhön Japaniin vuonna 2005 ja ovat juuri aloittaneet uuden työkauden elokuussa 2023.

Asako (s. Pihkala) on viettänyt lapsuutensa Japanissa, mistä nimikin on peräisin. Lauri taas on viettänyt lapsuutensa Etiopiassa.

Palmut asuvat Koben kaupungissa ja työskentelevät Länsi-Japanin ev.lut. kirkon Kita-Suzurandain seurakunnassa, jonka seurakunta- ja tavoittavaa evankelioimistyötä he ovat innokkasti tekemässä. Kokeneina lähetteinä Palmuilla tulee olemaan tärkeä rooli lähetyksen hallinnollisissa tehtävissä Japanissa, erityisesti kirkkosuhteiden hoitamisessa. Lauri toimii seurakunnassa pastorina ja sekatyömiehenä, Asako puolestaan tekee erityisesti diakoniatyötä.

Palmujen sydämellä on kohdata erityisesti niitä japanilaisia, jotka eivät ole vielä koskaan kuulleet ilosanomaa Jeesuksesta.

Tutustu Asakon ja Laurin työhön ja elämään Japanissa heidän kotisivuillaan, klikkaa >>tästä.

Palmut tarvitsevat esirukousta!

”Rukoilkaa myös minun puolestani, että minulle annettaisiin oikeat sanat suuhun, kun ryhdyn puhumaan, ja että voisin rohkeasti julistaa evankeliumin salaisuutta.” – Ef. 6:19

Rukous vaikuttaa myös tänään lähetystyön arkipäivässä. Käytännön asioiden tuominen Jumalalle on selkeä osa lähetystyötä. Esirukoukset auttavat lähettejä jaksamaan työssään, tämän ovat Palmut saaneet kokea jo edellisillä työkausillaan.

Lähetystyössä tarvitaan myös taloudellista tukea!

Rukoustuen ja yhteydenpidon lisäksi tarvitsemme työlle myös taloudellista tukea. Lähettäjänä saat toimia Jumalan lahjavaroilla, sillä Herralla ”on teille annettavana runsaasti kaikkia lahjoja, niin että teillä on aina kaikki, mitä tarvitsette ja voitte tehdä runsaasti kaikkea hyvää.” – 2. Kor. 9:8

Palmujen lähettäjätiimiin voi kuulua myös ilman taloudellista sitoutumista. Toivomme kuitenkin, että tiimiin liityttyäsi kyselet Jumalan edessä omaa paikkaasi ja tapaasi toimia lähettäjänä.

Tutustu Lauriin ja Asakoon sekä heidän työhönsä Japanissa alla olevan videon kautta:

 

Tule mukaan Palmujen lähettäjäksi Japaniin ja liity heidän lähettäjätiimiinsä!

Voit tukea Asakon ja Laurin työtä tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi helposti MobilePaylla numerolla 44695.

Voit tukea heidän työtään myös kertalahjoituksella tai liittymällä kuukausilahjoittaksi alla olevien painikkeiden kautta tai verkkopankissasi. Tehdessäsi lahjoitussopimuksen suoraan pankkiin tilinumero on FI14 5043 1920 0034 52. Asakon ja Laurin viitenumero on 22703.

YHTEYSHENKILÖ
Aluekoordinaattori Mikko Tiira 
SEKL

Tilaa Palmujen uutiskirje

Tee kertalahjoitus

Voit tukea Laurin ja Asakon työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 22703 (Lauri ja Asako Palmu). Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Ryhdy Palmujen kuukausilahjoittajaksi

Share This