Palmu Lauri ja Asako

Lauri ja Asako Palmu toimivat Etelä-Nishinomiyan seurakunnan vastuutyöntekijöinä kesäkuuhun 2021 asti.

Pienissä japanilaisissa seurakunnissa lähetti on monitoimihenkilö. Vähäisiäkin taitojaan saa käyttää täysipainoisesti. Joskus vaikkapa näin: Suntio-Lauri lakaisee roskat pois kirkon edestä kadulta sekä asettelee kirkon penkit tarvittavaan järjestykseen. Emäntä-Asako siivoaa kirkon tilat ja valmistelee kirkkokahvit. Lauri-sihteeri suunnittelee ja printtaa ohjelmat ja julisteet sekä päivittää seurakunnan kotisivuja. Kanttori-Asako säestää virret ja pastori-Lauri saarnaa. Suomenopettaja-Asako takoo suomen kielioppia aikuisten opiskelijoiden päähän ja englanninopettaja-Lauri opettaa englantia lapsille. Lapsityöntekijä-Asako pitää lapsille pyhäkoulua ja evankelista-Lauri vetää aikuisten raamattupiiriä. Naistyöntekijä-Asako ohjaa leivonta- ja askartelupiiriä. Diakoni-Lauri kuuntelee ihmisten murheita ja posteljooni-Asako jakaa seurakunnan esitteitä postilaatikoihin…

Asako ja Lauri ovat toisen polven lähetystyöntekijöitä. Palmut lähtivät lähetystyöhön Japaniin ensimmäiselle työkaudelleen vuonna 2005. Viimeisimmälle työkaudelleen he lähtivät kesällä 2018.

”Meren saaret odottavat hänen opetustansa.” Jesaja 42:4

Lauri ja Asako perheineen ovat kotimaanjaksolla Suomessa 2021 – 2023. Kesällä ja syksyllä 2021 he vierailivat lähettävissä seurakunnissaan ja Kansanlähetyksen piirijärjestöissä kertomassa työstään Japanissa ja kiittämässä yhteistyöstä. Laurin ja Asakon kotimaanjakson aikana kannatus ohjataan aluekoordinaattorin tehtävissä olevan Laurin palkka- ja työkulujen kattamiseksi. Laurin tehtävä aluekoordinaattorina suuntautuu Japaniin, Etiopiaan, Lähi-itään ja myös raamatunkäännöstyöhön.

Voit ottaa yhteyttä Lauriin, ja sopia muista vierailuista ja niiden ajankohdista.

Tutustu Asakon ja Laurin työhön ja elämään Japanissa heidän kotisivuillaan, klikkaa >>tästä.

Tutustu Lauriin ja Asakoon sekä heidän työhönsä Japanissa alla olevan videon kautta:

 

Palmujen kotimaanjakson aikana voit tulla mukaan Lauri Palmun lähettäjäksi ja liittyä hänen lähettäjätiimiinsä.

YHTEYSHENKILÖ
Aluekoordinaattori
Lauri Palmu, SEKL

Tilaa Palmujen uutiskirje

Tee kertalahjoitus

Voit tukea Laurin ja Asakon työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 22703 (Lauri ja Asako Palmu). Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Ryhdy Palmujen kuukausilahjoittajaksi

Share This