Mediatyö

Jumalalla on yhtä monta kutsua kuin kutsuttavaakin. Elämän aikana kutsu voi vaihtua, tai sitten se voi olla alusta alkaen niin selvä, ettei sitä voi väistää. Kansanlähetyksen mediat ovat kuin näyteikkuna järjestömme näkyyn: mihin kaikkeen Hän on meitä kutsunut ja miten tärkeä sanoma on sydämellämme. Siinä sanomassa elämän eri vaiheet iloista tragedioihin, kasvukivuista kypsyyteen saavat näkyä. Ja mikä parasta, jokaisen kautta Jumala itse voi puhutella Sinua siellä ruudun toisella puolella.

Kansanlähetys tekee työtään lahjoitusvaroin, ja erityisesti mediatyötä tehdään yksityisten lahjoittajien tukemana. Jos Sinä olet tullut joskus kosketetuksi mediatyömme kautta, voisitko laittaa hyvän kiertämään ja tukea tulevien ohjelmien tekemistä? Jokaisella eurolla on merkitystä. Alla olevien painikkeiden kautta pääset tekemään joko kertalahjoituksen tai liittymään kuukausilahjoittajaksi.
Voit lahjoittaa myös MobilePayllä. Mediatyön maksupaikan lyhytnumero on 54550.
Sydämellinen kiitos tuestasi.

Jos haluat nähdä ja kuulla, mitä mediatiimimme tekee kulissien takana, liity Kansanlähetysmedian sisäpiiriin alla olevasta painikkeesta. Sisäpiiriläisenä saat sähköpostiisi vinkkejä ja paljastuksia tulevista mediasisällöistä, ajankohtaisista tapahtumista sekä koskettavimmista puheenaiheista.

Liity mediatyön sisäpiiriin

Tue mediatyötä kertalahjoituksella

Voit lahjoittaa oheisen painikkeen kautta tai tilisiirrolla Suomen Ev.lut. Kansanlähetyksen tilille viitenumerolla 47704.
NORDEA:
FI83 2070 1800 0283 25

OP:
FI14 5043 1920 0034 52

DANSKE BANK:
FI 83 8000 1501 5451 08

Voit lahjoittaa mediatyölle tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi myös MobilePayn kautta. Numero on 54550.

Kiitos lahjoituksestasi. Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Ryhdy mediatyön kuukausilahjoittajaksi

Share This