Maija Leena Englannissa

Keski-Suomesta kotoisin oleva nuoriso-ohjaaja Maija Leena on työskennellyt useita työkausia Lähi-idässä. Vuosina 2009–2019 hän toimi juutalaistyössä Lontoossa, Englannissa, missä hän myös parhaillaan työskentelee hyvän sanoman esillä pitämiseksi. Maija Leena kohtaa työssään myös muiden uskontojen, muun muassa New Age -liikkeen edustajia. Hän on ollut mukana ihmiskauppaa vastustavassa toiminnassa sekä Lähi-idässä, että Englannissa.

Vuosina 2020–2021 Maija Leena toimi juutalaistyössä Lähi-idässä. Hän kantoi vastuuta paikallisen seurakunnan lapsi- ja nuorisotyössä erityisesti hengellisen musiikin saralla. Lisäksi hän kohtasi paikallisia ihmisiä henkilökohtaisten keskustelujen kautta ja osallistui ihmiselämän arvoa puolustavaan työhön, jossa pidetään esillä ihmisarvon merkitystä heti sikiämisestä lähtien.

Lyhyt työjakso Englannissa ja suunnitelma paluusta Lähi-itään

Maija Leena lähti 1. kesäkuuta juutalaistyöhön Englantiin. Syynä Maija Leenan tilapäiseen työalueen vaihdokseen on Lähi-idän viisumitilanne. Maija-Leenan suunnitelmissa on työskennellä juutalaistyössä Englannissa noin kuusi kuukautta, minkä jälkeen hänelle haetaan uudelleen viisumia Lähi-itään. Tarkoituksena on, että Maija Leena pääsisi palaamaan Lähi-itään helmikuussa 2023, jotta hänen työnsä juutalaisten parissa voisi jatkua siellä.

Juutalaistyö Englannissa on pääosin tavoittavaa työtä kadulla, ja sitä toteutetaan itsenäisesti sekä yhteistyössä muun muassa London City Mission ja Jews for Jesus -järjestöjen kanssa. Myös turistiryhmiä tavoitetaan, koska juutalaisten kanssa on helpompi keskustella silloin, kun he eivät ole kotimaassaan. Ihmisten kanssa syntyy syvällisiä keskusteluja myös tavoittavassa kahvilatoiminnassa.

Tule Mukaan Maija Leenan työhön esirukouksin ja liittymällä hänen lähettäjätiimiinsä!

Lisätietoja:
aluekoordinaattori Lauri Palmu

 

Tilaa Maija Leenan uutiskirje

Tee kertalahjoitus

Voit tukea Maija Leenan työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 22907 (Maija Leena P). Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Ryhdy Maija Leenan kuukausilahjoittajaksi

Share This