Maija Leena Lähi-idässä

Maija Leena on nuoriso-ohjaaja, joka on kotoisin Keski-Suomesta. Maija Leena on työskennellyt useita työkausia Lähi-idässä. Vuosina 2009 – 2019 hän on toiminut juutalaistyössä Lontoossa, Englannissa. Maija Leena on kohdannut työssään myös muiden uskontojen, mm. New Age -liikkeen edustajia. Hän on ollut mukana ihmiskauppaa vastustavassa toiminnassa sekä Lähi-idässä että Englannissa.

Maija Leena on vuoden 2020 alussa siirtynyt takaisin juutalaistyöhön Lähi-itään. Hän kantaa vastuuta paikallisen seurakunnan lapsi- ja nuorisotyössä erityisesti hengellisen musiikin saralla. Lisäksi hän kohtaa paikallisia ihmisiä henkilökohtaisten keskustelujen kautta ja osallistuu ihmiskauppaa vastustavaan toimintaan levittäen tietoisuutta ihmiskaupan vaaroista.

Maija Leenalle on tärkeää elämän kunnioitus, sillä Raamatun mukaan jokainen ihminen on jo sikiämisestään lähtien täysiarvoinen persoona Jumalalle ja myös Hänen kuvansa. Maija Leena jatkaa Lähi-idässä jo siellä aikaisemmin tekemäänsä toimintaa, jossa pidetään esillä ihmisen oikeutta elämään, aivan alusta lähtien.

Tule Mukaan Maija Leenan työhön esirukouksin ja liittymällä hänen lähettäjätiimiinsä!

Lisätietoja:
aluekoordinaattori Lauri Palmu

 

Tilaa Maija Leenan uutiskirje

Tee kertalahjoitus

Voit tukea Maija Leenan työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 22907 (Maija Leena P). Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Ryhdy Maija Leenan kuukausilahjoittajaksi

Share This