Lehtinen Mika

Kummilapsityö sydäntä lähellä

Olen Mika Lehtinen ja toimin osa-aikaisesti Etiopian kummilapsiprojektin hankekoordinaattorina. Koulutukseltani olen diakoni-sosionomi. Työni ohella viimeistelen teologian opintojani Joensuun yliopistossa. Asun Joensuuussa vaimoni Tanian ja perheeni kanssa. Meillä on viisi lasta, joista vanhin opiskelee lukiossa ja nuorin alakoulussa.

Tehtäväni tarkoituksena on hallinnoida kummilapsityötä ja pitää yhteyksiä lasten kummeihin sekä kummilapsiin ja projektien työntekijöihin Etiopiassa. Työssäni myös kerron ja välitän lapsille ja nuorille viestiä siitä, että he ovat lähellä Jumalan sydäntä, vaikka heidän elämänsä on monelta osin vaikeaa ja täynnä haasteita.

Olimme yhdessä vaimoni ja perheeni kanssa lähetystyössä Etiopiassa vuosina 2008–2019. Työskentelimme useiden vuosien ajan kummilapsi- ja hiv-työssä. Lisäksi olin kolmen vuoden ajan Mekane Yesus -kirkon diakoniatyön neuvonantajana kirkon keskustoimistossa. Tanian tehtävänä oli suunnitella ja koordinoida Jimman alueen neljässä kaupungissa, Agarossa, Bongassa, Limussa ja Sokorussa tehtävää kummilapsityötä. Takaisin Suomeen palasimme kesällä 2019.

Tule mukaan!

Haluatko Sinä olla tässä työssä mukana? Voit tilata uutiskirjeeni, liittyä lähettäjätiimiini sekä tietenkin rukoilla ja tukea työtäni taloudellisesti.

Lämmin kiitos sinulle ja Jumalan siunausta!

YHTEYSHENKILÖ:
Aluekoordinaattori
Lauri Palmu, SEKL

 

Tilaa Mika Lehtisen uutiskirje

Tee kertalahjoitus ja tue Mikan työtä

Voit tukea Mikan työtä netissä painikkeen kautta tai tilisiirrolla sivun alareunassa näkyville tileille viitteellä 22059 (Mika Lehtinen). Kiitos tuestasi!

Lahjoita

Ryhdy Mikan kuukausilahjoittajaksi

Share This