Ilonen Suvi

Olen Suvi Ilonen Seinäjoelta ja teen lapsi- ja juniorityötä sekä musiikkityötä.

Työhöni kuuluu muun muassa lasten ohjelmat tilaisuuksissa, alakouluikäisten leirit, sekä opetus- ja musiikkitehtäviä lapsille sekä aikuisille. Donkkis Big Night -iltoja järjestetään piirissämme usealla paikkakunnalla, ja niiden suosio yllättää ja ilahduttaa edelleen. Johdan myös lapsikuoro Solinaa Seinäjoella. Musiikki on myös itselleni rakas harrastus. Soitan pianoa ja laulan yksin sekä erilaisissa kokoonpanoissa.

Työni motto on ollut aina Pekka Simojoen laulun sanoin ”Jokainen on kaunis, arvokas ja ainutlaatuinen.” Olen huolissani lapsista ja yleensäkin ihmisistä, jotka eivät pysty näkemään itseään arvokkaana ja kelpaavana. Lapset ja nuoret elävät valtavassa ympäristön paineessa, johon sosiaalinen media tuo vielä oman lisäpaineen. Riitänkö, osaanko, kelpaanko? Haluan olla kertomassa ihmisille, että sinä riität, osaat ja kelpaat. Ja olet tärkeä ja rakas. Haluan myös auttaa ihmisiä löytämään lahjojaan, joita on lahjakseen saanut, ja kannustaa käyttämään niitä.

”Sinä olet lahja, niinkuin timanteista arvokkain, sinä olet ihme, joita löytää voimme yhden vain. Sinä olet peili, josta Luojan kuva heijastuu. Sinä olet sinä, eikä siihen pysty kukaan muu.” Pekka Simojoki

Kuva: Mika Haapoja

Tilaa Suvin uutiskirje

Anna kertalahjoitus Suvin työlle

Tue Suvin työtä säännöllisesti

Rukoile ja pohdi, ryhtyisitkö tukemaan kuukausittain Suvin tekemää työtä?

Share This