Vuorinen Hanna-Mari, lähettäjäyhteyksien koordinaattori ja työnohjaaja

Sanoma Jumalan rakkaudesta kuuluu kaikille ihmisille
(Matt. 28:19–20)

Yhdyn sydämestäni Kansanlähetyksen visioon sekä Jeesuksen lähetyskäskyyn. Lähettäjäyhteyksien koordinaattorina olen varustamassa ja lähettämässä lähetystyöntekijöitä julistamaan evankeliumia niille, jotka eivät ole sitä vielä kuulleet. Toimin yhteyshenkilönä seurakuntiin, hiippakuntiin, piiriorganisaatioihin ja muihin lähetystyön avainhenkilöihin.  Koordinoin vuosittaista Missioforumia, muita lähetystyön tapahtumia ja esittelymateriaaleja. Haluan tehtävässäni rakentaa Jumalan valtakuntaa omalta osaltani ja omilla lahjoillani.

Tulin Kansanlähetyksen palvelukseen ensimmäisen kerran vuonna 2009 kotimaisen ja ulkomaisen työn osaston sihteeriksi. Aiemmin olen toiminut eri tehtävissä yrityselämän sekä kansainvälisten kristillisten järjestöjen ja seurakuntien palveluksessa kotimaan lisäksi muun muassa Englannissa, Saksassa, Sveitsissä ja USA:ssa. Nykyisen tehtäväni lähettäjäyhteyksien koordinaattorina aloitin syyskuussa 2016. Olen myös työnohjaaja, STOry. Valmistuin työni ohessa työnohjaajaksi Helsingin Diakonia-ammattikorkeakoulusta maaliskuussa 2024.

Vapaa-aikanani palvelen kotiseurakunnassani rukouspalvelutiimissä, koska rukous on minulle tärkeää. Pidän myös ulkoilusta yhdessä koirani kanssa.

Tule Mukaan!

Tarvitsen esirukoilijoita ja kuukausilahjoittajia, jotka mahdollistavat työtäni. Olisitko Sinä yksi heistä?

Voit liittyä lähettäjätiimiini tilaamalla uutiskirjeeni, rukoilemalla tai tukemalla taloudellisesti täyttämällä valitsemasi lomakkeen tämän sivun alalaidassa.

Kiitos tuestasi!

Ota yhteyttä: hanna-mari.vuorinen(at)sekl.fi, puh. 044 4477 813, Facebook: Hanna-Mari Lähettäjäyhteydet

 

Tilaa Hanna-Mari Vuorisen uutiskirje

Anna kertalahja Hanna-Marin työlle

Voit tukea Hanna-Marin työtä Kansanlähetyksessä kertalahjoituksella tästä painikkeesta. Kertalahjoituksessa, erillisenä tilisiirtona suoraan pankkiin,  tilinumero on FI14 5043 1920 0034 52. Hanna-Marin viite on 35059.
Kuukausilahjoittajaksi voit ryhtyä tämän painikkeen alapuolelta.
Kiitos lahjastasi!

Lahjoita

Tule mukaan Hanna-Marin työhön kuukausilahjoittajana.

Share This