Kainuun piirin työ

Lumimyrskyn keskelle – kuten myöhemmin kävi ilmi – joutui Kainuun piirihallitus Ryttylän-matkallaan. Joka tapauksessa matka oli antoisa: keskustelut muiden piirihallitusten kanssa ja innostavat ohjelman alustukset antoivat lisäpaloa pohjoiseenkin. Ihan kaikki hallituksen jäsenet eivät halustaan huolimatta töiltään päässeet, mutta suurin osa – varapuheenjohtajan turvallisesti ajellessa.

Piirihallituksen toinen tehtävä oli kuljettaa peräkärryllä ystävän lahjoittama sohva Kainuuseen perheraamattupiirille! Sekin onnistui! Vuosien mittaan on pyydelty rukouksissa, että nuoria aikuisia ilmaantuisi toimintaan. Nyt saamme katsella vastausta!

Syksyn alfa-kurssi ”jatkuu” hirsisellä Kansanlähetyskodillamme Kohtaamispaikka-nimikkeellä. Seurakunnan tiloissa toiminut messu saa uuden uljaan nimen: lähetysmessu! Saku ja Ruut tavataan siellä ja Donkkis Big Night jatkuu sekä Kuhmossa että Kajaanissa.

Kainuun Kansanlähetyksessä on syksyn mission jälkeen innostusta. Siksi on vallan hienoa, että ensi vuosi 2016 alkaa vapaaehtoistapahtumalla, jossa mm. laulaa Poika ja Maria -duo. Maakunnassa on myös Raamatun ja lähetyksen viikonvaihteita ja perinteisiä kainuulaisia seuroja. Vapahtaja Jeesus meitä kaikkia siunatkoon!

Share This