Halme Iida

Olen lappeenrantalainen naisteologi ja perheenäiti. Tällä hetkellä teen osa-aikaisesti töitä Etelä-Saimaan Kansanlähetyksen juniorityössä. Vastuullani ovat Donkkis Big Night eri puolilla Etelä-Karjalaa. Illat toteutetaan yhteistyössä paikallisseurakuntien kanssa. Lisäksi pyöritän pyhäkouluja ja junnuraamiksia tilaisuuksiemme yhteydessä. Piirityön lisäksi teen sijaisuutta Kansanlähetysopiston kansliassa ja nuorisotyölinjan linjavastaavana.

Kutsumuksenani on opettaa Raamattua Kristus-keskeisesti, selkeästi ja tähän aikaan sovellettavasti eri ikäryhmille. Käytännössä minut voikin kohdata säännöllisesti Kansanlähetysopiston perioideilla ja verkkoraamattukoulussa, Radio Deillä Avaimia Raamattuun –ohjelmassa, rippileireillä sekä nuorten illoissa myös Etelä-Karjalan ulkopuolella.

Polkuni Kansanlähetykseen kulkee rippikoululeirin kautta, kun tulin vuonna 2001 konfirmaatiossani uskoon. Sain kasvaa uskossani Nuorten Maailman tapahtumissa ja leireillä sekä nuorten DOK-illassa. Olin niin sanotusti liekeissä, kun pääsin isoseksi ja muihin vastuutehtäviin. Lukion jälkeen hakeuduin Kansanlähetysopiston Nuorisotiimiin, jossa kutsumukseni Jumalan valtakunnan työhön vahvistui entisestään. Pääsinkin opiskelemaan teologiaa Helsinkiin. Mieleenpainuva vaihe opiskeluajoilta oli kuitenkin se, kun tutustuimme aviomieheni kanssa Kansanlähetyksen lähetystyöhön Japanissa vuonna 2010 Kansainvälisyyslinjalla puolen vuoden ajan.

Valmistuin teologian maisteriksi vuonna 2013, mutta työllistyminen naisteologina oli useamman vuoden rukousten takana. Näen Jumalan johdatusta siinä, että sain hoitaa lapsia kotona näiden vuosien ajan. Tiesin Hänen avaavan ovet työelämään ajallaan.

Haluan kantaa oman korteni kekoon, jotta mahdollisimman moni lapsi ja nuori kuulisi Jeesuksesta, juurtuisi Raamatun sanaan ja saisi rohkeutta elää uskoaan todeksi toimien valona omassa ympäristössään. Kutsun sinua mukaan tähän työhön. Tilaa rukouskirjeeni ja mieti, voisitko tukea tätä työtä myös taloudellisesti.

Tilaa Iidan rukouskirje

Share This