Tule mukaan joulusukkaprojektiin 2020

13.5.2020

Nuttuprojekti lähettää yhdessä partneriorganisaationsa kanssa ensi jouluksi 2020 köyhille lapsille Moldovaan, Valko-Venäjälle, Ukrainaan ja Baltiaan 10 000 joulupakettia.

Pakettiin laitetaan karkkia, koulutarvikkeita, saippuaa, shampoota, hammastahnaa, hammasharja, lelu, hengellinen lastenkirja, vaatteita ja sukat.

Joulupaketit jaetaan ensisijaisesti lastenkoteihin ja vammaisten lasten laitoksiin. Lisäksi paketteja jaetaan lapsille seurakunnissa, kouluissa, sairaaloissa ja sisäoppilaitoksissa. Paikalliset seurakunnat jakavat lahjat.

Paketteihin laitetaan lisäksi villasukat. Yhteensä siis 10 000 paria! Niitä tarvitaan alkaen koosta 23, naisilla kokoon 42, miehillä kokoon 46. Isoja sukkia tarvitsevat kehitys- ja liikuntavammaiset lapset, jotka ovat jo aikuisen kokoisia.

Sukat pitää kiinnittää langalla toisiinsa pareittain ja, jos mahdollista, laittaa sukkiin kokonumero. Novitan verkkosivuilla on erinomainen kokotaulukko, joka löytyy hakusanalla sukkakoot. Langaksi käyvät sukkalangat, esimerkiksi 7 veljestä ja Nalle. Villasukan teko-ohjeita löytyy netistä googlettamalla.

Sukat lähetetään nuttuvarastolle 

Hanna Saarenpää ottaa varastolla vastaan sukkia (koosta 23 kokoon 46 asti) samoin kuin nuttuja VAIN osoitteesssa Hanna Saarenpää, Apilapolku 1, 63610 Tuuri. Jos sinulla on jokin muu osoite, älä enää käytä sitä.

Vienneistä varastolle voi sopia hänen kanssaan etukäteen puhelimitse, puh. 040 769 2077.

Sukat pitää saada lähtemään Suomesta 15.9.2020, jotta paketit ehtivät lapsille jouluksi.

Tule mukaan kilistelemään iloisesti puikkoja!

Lisätiedot:
Pirkko Tupppurainen
Nuttu- ja sukkaprojekti
0400 385 774
pirkko.tuppurainen@sekl.fi
www.nuttu.info
Facebook: Nuttu

 

Lahjoita nuttuprojektiin

Haluatko tukea taloudellisesti nuttuprojektia? Voit lahjoittaa oheisen painikkeen kautta tai nettipankissasi viitenumerolla 75035 jollakin sivun alalaidassa olevista tilinumeroista:

Sydämellinen kiitos lahjoituksestasi!
Jumalan siunausta sinulle.

Lahjoita

Share This