Verkkokurssi: Verkkolukupiiri – Paavalin kirjeet ryhmä 2

2.11.2020 - 31.1.2021

Maanantai 2.11. 08:00

Sunnuntai 31.1. 23:59

Suositulle Paavalin kirjeiden kurssille toinen startti marraskuussa!

Ensimmäinen Paavalin kirjeitä käsittelevä verkkolukupiiri täyttyi, joten järjestämme toisen startin myös marraskuussa!

Kurssin sisältö

Verkkolukupiirit ovat kursseja, joissa keskitytään opiskelijan lukuprosessin tukemiseen. Lukemistona voi olla Raamatun eri kokonaisuuksia tai myös hyvää hengellistä kirjallisuutta. Tällä kurssilla luetaan Paavalin kirjeet seuraten kurssille räätälöityä lukusuunnitelmaa. Lukusuunnitelma kulkee karkean kronologisessa järjestyksessä alkaen Galatalais- ja Tessalonikalaiskirjeistä. Kurssin tavoitteena on tarjota opiskelijalle hyvä ymmärrys Paavalin kirjeiden kokonaiskuvasta. Tavoitteena ei ole kiirehtiä Raamatun äärellä, vaan kannustaa pohtivaan ja analyyttiseen lukemiseen. Kysymykset kuten, milloin kirjeet on kirjoitettu ja mihin kontekstiin ja miksi, auttavat luomaan kokonaiskuvaa Paavalin kirjeistä. Näitä tietoja tarjoillaan opiskelijoille pitkin kurssia. Kurssilla käydään myös yhteistä keskustelua kirjeistä nousevista teemoista. Tämän lisäksi kurssilaisilla on mahdollisuus kysyä tekstistä nousevia vaikeitakin kysymyksiä Kansanlähetysopiston henkilökunnalta.

Työmuodot

Kurssilla opiskellaan pääsääntöisesti verkossa. Työtavat vaihtelevat laajasti kuunneltavista podcasteistä itsenäiseen lukemiseen, tehtäviin ja keskusteluun. Kursseja suorittaakseen ei tarvitse sitoutua tiettyihin ajankohtiin. Kaikki podcastit tai luennot on kuunneltavissa Moodle-alustalta oman aikataulusi mukaan. Mikäli live-luentoja järjestetään, ne nauhoitetaan myöhemmin katsottaviksi. Kurssit usein jaottuvat viikoittaisiin jaksoihin. Pitkin kurssia Moodle-sivulle ilmestyy opiskelumateriaalia sekä viikkotehtävät. Kurssin tahti ei ole liian nopea ja sen pystyy suorittamaan myös työelämän keskellä. Kurssi on suunniteltu niin, että sen suorittamiseksi ei vaadita samanaikaista läsnäoloa, näin pyritään huomioimaan esimerkiksi kolmivuorotyöläiset. Kurssin suorittamiseen kuluu arviolta max. 3 tuntia viikossa.

Oppimateriaali

Käytämme opiskelussa Moodle-verkkoalustaa. Kaikki opiskelumateriaali on saatavilla verkossa Raamattua myöten. Kurssin mittaan opettaja saattaa suositella vapaaehtoista lisälukemista, jota saa useimmista kirjastoista tai kirjakaupoista. Kurssimateriaali on ladattavissa kurssin jälkeen.

Lähijakso

Opetushallituksen myönnytyksen mukaisesti suorittaakseen verkkokurssin opiskelijan ei ole välttämätöntä osallistua lähijaksolle. Kurssin yhteisöllisyyttä lisätäksemme olisi kuitenkin toivottavaa, että osallistuisimme kurssin alkupuolella yhteisesti Kansanlähetysopiston tapahtumaan lähijaksolle. Sopivaa tapahtumaa ei ole vielä päätetty. Asiasta tiedoitetaan lisää näillä sivuilla. Lähijaksolle osallistuva saa tapahtuman 60e (ovh 110e) alennettuun hintaan.

Katso lisää Verkkoraamattukoulusta >>

Hintatiedot

Verkkokurssin hinta: 40e

Lähijakson hinta: 60e (ovh110e)

Peruutusehdot

Tutustu ehtoihin

Share This