Verkkokurssi: Tunneterve Hengellisyys | erikoistarjous

15.3. - 9.5.2021

Maanantai 15.3. 08:00

Sunnuntai 9.5. 23:59

Huom!

Kurssi tarjotaan ilmaiseksi ensimmäiselle kymmenelle opiskelijalle!

Sisältö

Kurssin tavoitteena on perehtyä tunteiltaan terveen hengellisyyden piirteisiin. Kurssi johdattaa opiskelijan tunteiltaan terveen hengellisyyden jäljille.

Käsitellään terveen hengellisyyden piirteitä, tunteiden vaikutusta hengellisyyteen, elämän taustan vaikutusta sekä väärällä tavalla ymmärretyn Raamatunopetuksen vaikutusta hengellisyyteen.

Kurssin tavoitteena on 8 viikon aikana tuoda opiskelijalle välineitä kohdata ja ymmärtää erilaisia hengelliseen elämään kuuluvia prosesseja ja sekä antaa mahdollisesti keinoja löytää tunteiltaan terveen hengellisyyden jäljille sekä vapautua vääränlaisista ja haitallisista asioista.

Kurssilla hyödynnetään teosta ”tunneterve hengellisyys”.

Työmuodot

Kurssilla opiskellaan pääsääntöisesti verkossa. Käytämme Moode-oppimisalustaa Kansanlähetysopiston Moodle löytyy osoitteesta: https://moodle.kansanlahetysopisto.ovh/login/index.php 

Työtavat vaihtelevat katsottavista opetusviodeista itesnäiseen lukemisen, oppimistehtäviin, vertaiskommentointiin sekä oppimispäiväkirjaan. Tahti ei ole liian nopea ja kurssin pystyy suorittamaan myös työelämän keskellä. Kurssin suorittamiseen kuluu arviolta 3 tuntia viikossa.

Kurssia suorittaakseen ei tarvitse sitoutua tiettyihin ajankohtiin. Kurssiin kuitenkin sisältyy mahdollisuus viikottaisiin Teams-tapaamisiin, joissa reflektoidaan kurssin sisältöä. Osallistuaksesi kurssille, sinulla ei tarvitse olla Teams lisenssiä.

Lähijakso

Tavallisesti verkkokurssien yhteyteen tarjotaan mahdollisuus osallistua lähijaksoon, mutta nyt korona-aikana tätä mahdollisuutta ei pystytä tarjoamaan.

Kurssin opettajana toimii teologian maisteri (TM) Jyrki Eeva.

Hei, toivon että tämä kurssi on sinulle avuksi ja liityt mukaan!

Yhteinen matka tunteiltaan terveen hengellisyyden pariin antaa sinulle toivottavasti paljon ja saat siitä välineitä prosesseihin, joita hengellisessä elämässäkin herää. Meistä jokaisella on taustamme ja olemme ainutkertaisia ihmisiä, joiden elämää Jumala tahtoo siunata. Välillä meitä kutsutaan eri tavoin myös pysähtymään ja kohtaamaan elämässämme asioita, jotta jatkaisimme elämäämme entistä ehyempinä.

Olen työskennellyt seurakunnassa, sekä opetustyössä koulumaailmassa. Tätä kurssikokonaisuutta saan rakentaa osana opettajankoulutuksen täydennysopintojani. Tervetuloa mukaan!

-Jyrki

Katso lisää Verkkoraamattukoulusta >>

Hintatiedot

Verkkokurssi tarjotaan ilmaiseksi ensimmäiselle kymmenelle opiskelijalle!

Kurssin hinta 40e

Peruutusehdot

Tutustu ehtoihin

Kaitainen Mattias

Kansanlähetysopiston verkkokoulutusvastaava & Lähetyskeskuksen jumalanpalvelusyhteisön pastori

mattias.kaitainen@sekl.fi

0440337890

Share This