Verkkokurssi: Apologia

2.3. - 26.4.2020

Maanantai 2.3. 08:00

Sunnuntai 26.4. 23:59

Onko kristinusko älyllisesti perusteltu vakaumus? Onko mitään syytä uskoa, että Jumala on olemassa? Onko Jeesuksen ylösnousemus pelkkä myytti?

Apologian verkkokurssilla käsitellään apologian eli uskon puolustamisen merkitystä ja syvennytään viiteen argumenttiin, jotka puhuvat voimakkaasti kristinuskon puolesta. Muun kurssimateriaalin lisäksi oppikirjana käytetään William Lane Craigin Valveilla-teosta.

Työmuodot

Kurssilla opiskellaan pääsääntöisesti verkossa. Viikoittain kurssin sivuille ilmestyy oppimismateriaalia sekä viikkotehtävät. Työtavat vaihtelevat itsenäisistä tehtävistä ja testeistä nettikeskusteluun. Koska vuorovaikutteisuus on olennainen osa kurssia, tulisi opiskeluun pystyä käyttämään vähintään pari kertaa viikossa 1-2 tuntia kerrallaan.

Oppimateriaali

Käytämme opiskelussa Moodle-verkkoalustaa. Kaikki opiskelumateriaali on saatavilla verkossa Raamattua myöten. Kurssin mittaan opettaja saattaa suositella vapaaehtoista lisälukemista, jota saa useimmista kirjastoista tai kirjakaupoista.

Verkkokurssin lähijaksona on Apologiaforum 24.-26.4.2019 Kansanlähetysopistolla Ryttylässä (Opistotie 1, 12310 Ryttylä). Tästä saat lisätietoja ja ohjeita myöhemmin.
Verkkokurssin voi suorittaa, vaikkei pääsisikään osallistumaan lähiopetusjaksolle. Apologia Forumiin sinun tulee vielä erikseen ilmoittautua seuraavan linkin kautta. Ilmoittautuessasi mainitse, että osallistut verkkokurssille.

Opettajana toimii Jasu Markkanen.
Jasu on matemaattisten aineiden lehtori, joka on perehtynyt uskon älylliseen puolustamiseen jo 20 vuoden ajan. Hän suorittaa apologetiikan maisteritutkintoa Biola Universityssa Los Angelesissa.

Katso lisää Verkkoraamattukoulusta >>

 

 

Puh. 019 77 920

Hintatiedot

Kurssin hinta: 100 € (työttömät ja opiskelijat 75 €). Kurssimaksu kattaa verkko-opiskelun sekä lähiopetusjakson täysihoito-osuuden Ryttylän Kansanlähetysopistolla. Lähijaksolla maksetaan vain lähijakson oma kurssimaksu 20 €.

Peruutusehdot

Tutustu ehtoihin

Verkkokursseista vastaa:

Haapanen Jarkko

raamattulinjan linjavastaava, Kansanlähetysopisto

jarkko.haapanen@sekl.fi

044 550 5818, 019 779 2235

Share This