Abien lukuloma

12. - 16.2.2024

Maanantai 12.2. 10:00

Perjantai 16.2. 14:30

Hei tämän vuoden abi – tule viettämään lukulomaasi Ryttylään! Ohjelmassa on päivittäin reilusti aikaa omalle opiskelulle. Aamu avataan päivittäin yhteisessä aamuhartaudessa Kansanlähetysopiston linjoilla opiskelevien kanssa, jonka jälkeen voit opiskella yksin tai yhdessä muiden kanssa. Emme takaa L-riviä, mutta saat Ryttylän rauhallisen lukuympäristön, säännölliset ruokailut ja muiden tukea.

Aamut alkavat yhteisellä aamuhartaudella (keskiviikkona aamuehtoollisella) 8.30. Ohjelmassa on päivällä aikaa omalle lukemiselle ja yhteisiä tapaamisia. Iltaisin on mahdollisuus viettää aikaa muiden lukulomalaisten ja opiston opiskelijoiden kanssa. Keskiviikkona voi osallistua Ryttylän Pointti-nuorteniltaan.

Abien lukuloma järjestetään tällä kertaa vain yhden viikon ajan maanantaista perjantaihin. Ohjelma alkaa maanantaina kello 10.00 ja päättyy perjantaina 14.30.

Kerro, jos haluat jäädä tänne opiskelemaan myös muilla viikoilla! Voit jäädä myös tutustumaan opiston pitkien linjojen ohjelmaan samalla viikkomaksulla.

 

 

Lukuloman hinta on 75€/viikko. Hintaan sisältyy ohjelman lisäksi majoitus (tuo omat liinavaatteet) ja ruokailut (aamupala, lounas, kahvi, päivällinen).

Paikkatiedot

Kansanlähetysopisto
Opistotie 6
12310 Ryttylä

Hintatiedot

75€/viikko.

Hintaan sisältyy ohjelman lisäksi majoitus (tuo omat liinavaatteet) ja ruokailut.

Soininen Salla

kurssivastaava, Kansanlähetysopisto

salla.soininen@sekl.fi

+358 50 565 1352

Share This