Lasten ja isovanhempien leiriseikkailu

30.4. - 1.5.2022

Lauantai 30.4. 11:00

Sunnuntai 1.5. 15:00

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Milloin: 30.4.-1.5.2022
Missä: Kansanlähetysopisto, Opistotie 1, Ryttylä
Leirin hinta: Aikuinen 80 €, lapset 3 – 12v 30 €                                                                                                                 Leirin voi maksaa leirikirjeessä saatavilla tiedoilla.
Huoneet täytetään ilmoittautumisten mukaisesti 1 ryhmä (perhe) /huone.
Mahdollisuus yöpyä myös kotona. Lapset 3-12-vuotiaita. Huomioithan, että jokainen tulija on ilmoitettava omalla lomakkeellaan!

Leiriseikkailu on ihan oma leiri isovanhemmille ja heidän lapsenlapsilleen. Luvassa on paljon monenlaista puuhaa yhdessä: lauluja, leikkejä, pelejä ja kaikkea muuta kivaa! Koska leiri on vain yhden yön pituinen ja sinne tullaan isovanhempien tutussa seurassa, se sopii myös mainiosti vähemmän kokeneille leireilijöille!

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Ilmoittauduttuasi saat sähköpostiisi vahvistusviestin leirille pääsystä. Paria viikkoa ennen leiriä saat vielä leirikirjeen, josta löydät tarkempaa tietoa leiristä.

Lisätietoja leiristä:
Aleksi Soininen, Juniorityön tapahtumakoordinaattori
aleksi.soininen@sekl.fi (ja 044 970 3140)

Huomioithan, että leirien toteutuminen riippuu leirin ajankohdan aikana voimassa olevista korona-ohjeistuksista. Leirin peruuntuessa pyrimme ilmoittamaan asiasta mahdollisimman nopeasti.

Kansanlähetyksessä olemme sitoutuneet toimimaan vastuullisesti koronapandemian aikana. Meillä on hyvä yhteys Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin valmiustyöryhmän kanssa. Alla on listattuna toimenpiteitä, jotka otamme leirin aikana huomioon:

  • Jokaisessa sisätilassa on käytössä käsidesiä.  
  • Osallistujille on tarjolla hengityssuojaimia maksutta.  
  • Olemme tehostaneet siivousta normaalitilanteesta.  
  • Leirille ei missään nimessä saa tulla kipeänä.   
  • Leirin aikana emme vieraile lähikaupassa. Hausjärvi on pieni kunta, jolla on rajallinen testaus- ja hoitokapasiteetti. Toivomme, että otat kaiken tarvittavan (myös herkut) mukaan kotoa. 

Paikkatiedot

Opistotie 1, 12310 Ryttylä

Puh. 0449703140

Soininen Aleksi

Juniorityön tapahtumakoordinaattori, SEKL, valtakunnallinen juniorityö, junnuleirit, Donkki-lehden päätoimittaja

aleksi.soininen@sekl.fi

044 970 3140

Share This