Donkin lähetysleiri 10-12v.

9. - 11.4.2021

Perjantai 9.4. 16:00

Sunnuntai 11.4. 15:00

LEIRI ON PERUTTU!

Nykytilanteesta johtuen raskain sydämin jouduimme tekemään päätöksen, että valitettavasti Donkin ja junnujen lähetysleirit joudutaan perumaan. Olemme pahoillamme!

Lähetysleirillä ollaan vielä pääsiäistunnelmissa ja lisäksi tutustutaan lähetyselämään lähettien tarinoiden kautta. Leiri muodostuu raamattuhetkistä, peleistä, harrastepajoista, lauluista, leikeistä, iltaohjelmasta sekä kaikesta muusta mukavasta. Donkin lähetysleiri järjestetään yhdessä Junnujen lähetysleirin kanssa.

Ilmoittautuminen leirille tästä. (LEIRI ON PERUTTU!)
Ilmoittauduttuasi saat sähköpostiisi vahvistusviestin leirille pääsystä. Paria viikkoa ennen leiriä saat vielä leirikirjeen, josta löydät tarkempaa tietoa leiristä.

Lisätietoja leiristä:
Saara Mrčela, juniorityön tapahtumakoordinaattori
saara.mrcela@sekl.fi ja 050 466 2600

Huomioithan, että leirien toteutuminen riippuu leirien ajankohdan aikana voimassa olevista korona-ohjeistuksista. Leirin peruuntuessa pyrimme ilmoittamaan asiasta mahdollisimman nopeasti. 

Huomioimme vallitsevan tilanteen myös leirien koossa. Jotta leirit olisivat kaikille osallistujille mahdollisimman turvallisia, olemme rajanneet leiriläisten määrän 30 leiriläiseen. Ilmoittautumiset otetaan vastaan saapumisjärjestyksessä.  

Kansanlähetyksessä olemme sitoutuneet toimimaan vastuullisesti koronapandemian aikana. Meillä on hyvä yhteys Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin valmiustyöryhmän kanssa. Alla on listattuna toimenpiteitä, jotka otamme leirien aikana huomioon: 

  • Jokaisessa sisätilassa on käytössä käsidesiä.  
  • Osallistujille on tarjolla hengityssuojaimia maksutta.  
  • Olemme tehostaneet siivousta normaalitilanteesta.  
  • Leirille ei missään nimessä saa tulla kipeänä.   
  • Leirin aikana emme vieraile lähikaupassa. Hausjärvi on pieni kunta, jolla on rajallinen testaus- ja hoitokapasiteetti. Toivomme, että otat kaiken tarvittavan (myös herkut) mukaan kotoa. 

 


Tilaisuusjärjestelyt ja Covid-19 

Noudatamme tilaisuuksissamme THL:n ja Valtioneuvoston ohjeistuksia ja määräyksiä. Olemme ryhmän luonteesta riippuen rajoittaneet osallistujamääriä. Pyydämmekin sinua ilmoittautumaan hyvissä ajoin mukaan. Tulethan vain terveenä paikalle. Vieraidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää. Turvallisuuden lisäksi panostamme siihen, että meillä vierailu olisi mahdollisimman sujuvaa ja samalla kodikasta.   Tästä linkistä pääset lukemaan lisää toimenpiteistämme vallitsevan tilanteen suhteen >> 

Paikkatiedot

Kansanlähetysopisto (Opistotie 1, 12310 Ryttylä)

Puh. 0504662600

Hintatiedot

Leirin hinta: 59€ (49€ saman perheen muista lapsista)

Lisätietoja leiristä

Share This