Bulgarian opintomatka

12. - 20.5.2023

Perjantai 12.5. 20:00

Lauantai 20.5. 05:00

Tutustumme alueen mielenkiintoiseen historiaan, kulttuuriin ja luontoon, johon kuuluvat vuoristoiset maisemat ja kuumat lähteet.  

Tapaamme lähetystyöntekijöitä ja vähemmistökansan seurakuntalaisia Peshterassa ja Krushevossa. 

Erilaisten vierailujen ja matkanjohtajien kautta saamme monipuolisen kuvan lähetystyön näkymistä yhden kieliryhmän parissa. 

 

Matkaohjelma (muutokset mahdollisia) 

Pe 12.5. Helsinki – Burgas, suora lento 21.25 – 00.30. Hotelliin yöksi.

La 13.5. Opastettu kierros Burgasin kaupungissa ja yhteinen lounas. Bussimatka Slivenin raamattukoulun kautta Plovdivin seudulle kylpylähotelliin. Yhteinen päivällinen.

Su 14.5. Peshteran kirkon jumalanpalvelus ja kirkkokahvit yhdessä seurakuntalaisten kanssa. Siirtyminen Haveristen Parvomayin kodin kautta Krushevon kirkolle. Seurakuntalaisten tapaaminen. Kylpylähotelliin päivälliselle.

Ma 15.5. Bussimatka Asenin linnalle ja Bachkovon kuuluisaan luostariin. Omaehtoista tutustumista luostarialueella. Vapaa-aikaa kauppakujalla ja omakust.lounas. Vaihtoehtona patikkaretki luostarin lähellä. Päivälliselle kylpylähotellille Plovdiviin.

Ti 16.5. Opastettu kävely ja yhteinen lounas Plovdivin vanhassa kaupungissa. Paikallisen kirkon pastorin tapaaminen. Bussimatka pohjoiseen luonnonkauniiseen Dryanovon luostarikylään, jossa yhteinen päivällinen ja yöpyminen.

Ke 17.5. Tutustuminen luostariin sekä kävelyretki Bacho Kiron luolissa ja jokilaaksojen luontopoluilla. Retkilounas, vapaa-aikaa sekä yhteinen päivällinen ja yöpyminen. jossa päivällinen ja majoittuminen.

To 18.5. Bussimatka historialliseen Veliko Tarnovon kaupunkiin, jossa opastettu kävelykierros Tsarevetsin linnoituskukkulalla sekä yhteinen lounas. Bussimatka Mustanmeren rannikolle Varnaan, jossa opastettu kaupunkikierros. Päivällinen ja yöpyminen Sunny Beach -alueen rantahotellissa.

Pe 19.5. Opastettu kävelykierros kauniissa Nessebarin vanhassa kaupungissa. Yhteinen lounas, vapaa-aikaa ja yhteinen päivällinen. Lähtö lentokentälle noin 22.30.

La 20.5. Suora paluulento Burgas – Hki 01.05 – 04.05.

Lyhyissa iltakokoontumisissa jaamme päivän kokemuksia ja sitä kautta tutustumme myös toisiimme.


Hintatiedot

Matkan hinta 1100e, sisältää lennot, bussimatkat ja opastetut kävelyretket, hotelliyöpymiset 2hh, aamupalat ja ohjelmaan merkityt yhteiset lounaat ja päivälliset. 1hh lisä 200e. Lisätietoja ja ilmoittautumiset timo.tuikka(at)sekl.fi, 044 5651391.
Matkanjärjestäjä Kansanlähetysopisto yhteistyössä paikallisten toimijoiden kanssa.

Share This