Bulgarian opintomatka

8. - 15.10.2020

Torstai 8.10. 08:00

Torstai 15.10. 15:00

 Historiaa, kulttuuria, luontokohteita, mineraalikylpyjä,

seurakuntavierailuja lähettien opastuksella

Tapaamme Haveristen perheen, Peshteran ja Krushevon seurakuntalaisia sekä tutustumme Krushevon uuteen kirkkoon.

Opintomatkan aikana perehdymme myös Bulgarian mielenkiintoiseen historiaan eri kaupungeissa toteutettavien opastettujen kävelyretkien avulla.

Ilmoittautuminen ja lisätietoja:  timo.tuikka@sekl.fi, 044 5651391

 

Bulgarian opintomatkan alustava ohjelma:

To 8.10. klo 8.00 – 11.05 Hki-Burgas, Norwegianin suora lento. Bussilla jatkamme sisämaahan ja lounaan jälkeen Balkanin vuoriston yli historialliseen ja kauniiseen Veliko Tarnovon kaupunkiin. Majoittuminen hotelliin, jonka lähellä olevia nähtävyyksiä voi kierrellä ennen yhteistä illallista ja tutustumishetkeä hotellissa.

Pe 9.10. Opastettu kävelykierros kuuluisalla Tsarevetsin linnoituskukkulalla ja yhteinen lounas. Bussimatkalla etelään poikkeamme Dryanovon luostarissa. Vapaa-ajalla mahdollisuus kävellä viereiseen Bacho Kiron luolaan. Bussimatka jatkuu Pavel Banyan kylpyläkaupunkiin, jossa hotellissa uintimahdollisuus mineraalivedessä, erilaisia saunoja ja yhteinen illallinen.

La 10.10. Aamiaisen ja pienen vapaa-ajan jälkeen bussimatka Plovdiviin. Opastettu kävely ja yhteinen lounas mielenkiintoisessa vanhassa kaupungissa. Vapaa-aikaa ja siirtyminen Plovdivin läheiseen kylpylähotelliin, jossa yhteinen illallinen. Iltaohjelmassa mukana vieraita, jotka orientoivat meitä seuraavaan päivään.

Su 11.10. Aamiaisen jälkeen bussimatka Peshteran kaupunkiin, jossa jumalanpalvelus ja tutustumista seurakuntalaisiin. Iltapäivällä mahdollisuus kävelyretkeen vuorille ja Snezhankan tippukiviluolalle omilla retkieväillä tai jäädä tutustumaan Peshteran kaupunkiin (omakustanteinen lounas). Bussilla takaisin Plovdivin kylpylähotelliin, jossa vapaa-aikaa ja yhteinen illallinen.

Ma 12.10. Aamiaisen jälkeen bussimatka Asenin linnalle ja Bachkovon kuuluisaan luostariin. Omaehtoista tutustumista luostariin ja sen läheiseen kauppakujaan. Vaihtoehtona patikkaretki luostarin läheisessä kauniissa luonnossa. Omakustanteinen lounaspala. Paluumatkalla poikkeamme Haveristen perheen luona Parvomayssa ja käymme tutustumassa Krushevon uuteen kirkkoon ja seurakuntalaisiin. Paluu Plovdivin kylpylähotelliin yhteiselle illalliselle.

Ti 13.10. Aamiaisen jälkeen bussimatka Mustanmeren rannikolle Burgasiin, jossa monipuolinen opastettu kaupunkikierros yhteisellä lounaalla. Vapaa-aikaa ja bussimatka Sunny Beach -alueen hotelliin. Yhteinen illallinen.

Ke 14.10. Aamiaisen jälkeen opastettu kävelykierros kauniissa historiallisessa Nessebarin vanhassa kaupungissa. Lounas hotellissa ja vapaa-aikaa. Yhteinen illallinen ja illanvietto hotellissa.

To 15.10. Aamupalan jälkeen siirtyminen Burgasin lentokentälle.  Paluulento Hki -Burgas 11.50-14.40.

Matkan hinta 990e (1.5. mennessä ilmoittautuneille – sen jälkeen 1060e), sisältää lennot, bussimatkat ja opastetut kävelyretket, hotelliyöpymiset 2hh, aamupalat ja ohjelmaan merkityt yhteiset lounaat ja päivälliset. Lisätietoja ja ilmoittautumiset timo.tuikka(at)sekl.fi, 044 5651391. Matkanjärjestäjänä Kansanlähetysopisto.


Hintatiedot

Matkan hinta 990e (1.5. mennessä ilmoittautuneille – sen jälkeen 1060e), sisältää lennot, bussimatkat ja opastetut kävelyretket, hotelliyöpymiset 2hh, aamupalat ja ohjelmaan merkityt yhteiset lounaat ja päivälliset.

Yhteyshenkilö tähän kurssiin liittyen:

Tuikka Timo

lähetyslinjan, kansainvälisyyslinjan ja palvelutyölinjan linjavastaava, Kansanlähetysopisto

timo.tuikka@sekl.fi

044 565 1391

Share This