Arkiperiodi: Armon parantava vaikutus – Sielunhoidon koulutus ETÄNÄ

1. - 3.2.2022

Tiistai 1.2. 08:30

Torstai 3.2. 14:30

Teemat:

Lähellä ihmistä lähelle Jumalaa

Parantava kohtaaminen

Raamatun ihmiskuva auttamisen lähtökohtana

Kokonaisvaltainen ihminen / tasapainon ja eheyden tukeminen

Inhimillinen ja hengellinen kasvu

Sielunhoidon eettiset periaatteet

Kutsumus elämän voimavarana

Henkilökohtaisten lahjojen löytäminen ja käyttö

 

Kurssin vetäjänä toimii Petri Välimäki.

 

Tällä arkiperiodilla on vain etäosallistumismahdollisuus: voit osallistua kyseisenä ajankohtana striimattuun opetukseen kotisohvalta käsin! Osallistuessasi etänä kurssiajankohtana, sinulla on chatin kautta keskusteluyhteys opettajaan ja toisiin kurssilaisiin. Opetus on kuitenkin myös katsottavissa omalla ajalla kahden viikon ajan. Näin myös jälkikäteen ilmoittautuminen on mahdollistettu.

Osallistumismaksu on 20 €. Lähetämme striimauksen kautta osallistuville linkin tapahtumaan sähköpostitse.

 

Petri Välimäki on Suomen evankelisluterilaisen kirkon pastori ja hän palvelee evankeliumin armon sanomaa kolmella keskeisellä tavalla: Julistaen, palvellen ja varustaen. Kaikkien palvelutapojen ytimessä on sanoma Jumalan armosta ja rakkaudesta Jeesuksessa Kristuksessa.

Hänelle ominaisen palvelutavan juuret ulottuvat syvää omakohtaista kriisiä seuranneeseen Jumalan armon ja avun kokemiseen sekä sitä seuranneeseen palveluun hädässä olevien ihmisten rinnalla. Muun muassa valtakunnallisen kriisipalvelun johtajana sekä sielunhoidollisten ja varustavien koulutusten kouluttajana, seurakuntapastorina ja varustaviin koulutuksiin erikoistuneen oppilaitoksen rehtorina hän on keskittynyt varustamaan kristillistä seurakuntaa evankeliumin armon välittämiseen ja hädässä olevien ihmisen auttamiseen. Petrin sanomassa kaiken ytimessä on armon sanoma, mutta se liittyy suoraan aidon inhimillisen ihmisen kokemusmaailmaan.


Kansanlähetysopiston kaikille avoimet arkiperiodit ovat opistomme arkiviikon lyhytkursseja. Ne on tarkoitettu sinulle, joka haluat oppia tuntemaan Raamattuasi paremmin, kaipaat kasvua kristittynä ja haluat eväitä evankeliumin eteenpäin viemiseen.

Katso kaikki arkiperiodit >>

 

Luennot alkavat klo 9.30 ja päättyvät klo 14.30. 

Päivittäin on tauot 12.00-13.00 ja 14.30-15.00.


Paikkatiedot

Kansanlähetysopisto
Opistotie 6
12310 Ryttylä

Puh. 019 77 920

Yhteyshenkilö tähän kurssiin liittyen

Soininen Salla

Kurssivastaava, Kansanlähetysopisto

salla.soininen@sekl.fi

050 565 1352

Share This