Sanan ja yhteyden -illat

Sanan ja yhteyden -iltoja järjestetään useilla paikkakunnilla. Oman seurakuntasi illoista saat tiedon paikallislehdestä ja seuraamalla tämän sivuston kalenteria.

Seurat

Seurat ovat myös käytetty ja vanha tapa kokoontua uskovina yhteen. Seuratilaisuudet kokoavat kaiken ikäisiä kuulemaan Jumalan sanaa, joka on tarkoitettu kaikille ihmisille uskottavaksi. Seurojen sisältönä on Raamatusta luettu teksti, jota sananpalvelijan tehtävään kutsutut selittävät.

Kohtaamispaikka

Kohtaamispaikka on koko Kansanlähetysperheen yhteinen opetus-, kohtaamis- ja virkistäytymistilaisuus Iisalmessa. Kerran kuukaudessa (kevät- ja syyskaudella) järjestettävä tilaisuus kokoaa Lippuniemen seurakuntakodille keskimäärin 50 henkeä per tilaisuus. Kohtaamispaikan ohjelmarunko koostuu Raamatun opetuksesta, yhteislauluista (virsikirja ja Viisikielinen), yksinlaulu- tai runoesityksistä, Lähetysvartista, jossa luetaan lähettien terveiset maailmalta sekä yhteisestä esirukouksesta. Illan päätteeksi saamme vielä keskustella ja jakaa kuulumisia kahvikupin äärellä. Kahvittelun aikana on mahdollista pyytää henkilökohtaista keskusteluhetkeä ja rukousta – sielunhoitoa.

Iisalmen kesäpäivät

Iisalmen kesäpäivät on viime vuosina järjestetty Kustaa Aadolfin kirkossa. Kolmena peräkkäisenä arki-ilta  kokoonnutaan kuuntelemaan Raamatunopetuksia ja todistuspuheenvuoroja. Puheiden lomassa lauletaan joko viidesläisten hengellisestä laulukirjasta Viisikielisestä tai veisataan virsiä.

Lähetyspyhät

Pohjois-Savon Kansanlähetys järjestää lähetyspyhiä yhteistyössä nimikkoseurakuntien kanssa. Tilaisuus koostuu messusta, jossa saarnaaja on yleensä Kansanlähetyksestä. Messun jälkeen on yleensä lähetystilaisuus, jossa kahvittelujen lomassa kuullaan terveiset lähetyskentiltä.

Kuva: Unsplash/Sincerely Media
Share This