3K-illat Kuopiossa

Kolme Kohtaamista, kevät 2021

Nuorten aikuisten kolmen kohtaamisen illat pidetään keskiviikkoisin klo 18 Lähetys-kodilla Kuopiossa (Sairaalakatu 11). Ohjelmassa opetusta, rukousta, iltapalaa ja kristittyjen yhteyttä. Tervetuloa mukaan. Iltoihin voi osallistua joko paikan päällä tai zoomissa. Zoom-linkkiä voi pyytää illoista vastaavalta työntekijältä Ossi Hella (ossi.hella@sekl.fi) tai saada liittymällä kolme kohtaamista Kuopio facebook-ryhmään (https://www.facebook.com/groups/KolmekohtaamistaKuopio), jonne päivitetään myös ajantasaisin tieto iltojen ohjelmasta.

Syksyn 2021 Ohjelma:
27.1. Antisemitismin nousu Euroopassa ennen ja nyt
- miksi? - Olli Seppänen
3.2. Jeesus Mooseksen kirjoissa - Vesa Ollilainen
10.2. Valtakunnan salaisuus - Niilo Väätäinen
17.2. Lautapeli-ilta
24.2. Miksi Jumala vaikenet!? - Ilkka Sormunen
3.3. Älkää mistään murehtiko? - Sanna Perälä
10.3. HIIHTOLOMA - EI ILTAA!
17.3. Armon merkitys uskovan elämässä - Raimo Lappi
24.3. Uusi Jerusalem - ikuinen kaupunki - Raamis
26.-27.3. Armolahjaseminaari (ohjelma ja ilmoittautuminen: www.pskl.fi)
31.3. Jumalan tahdossa kulkeminen- Veijo ja Anna-Maija
7.4. Uskovan elämä arjen keskellä - Eliina Heinonen
14.4. Pöytäfutisturnaus
21.4. Todistuksia uskosta
28.4. Illan ohjelma varmistuu myöhemmin
5.5. Jumala ei salli teitä kiusattavan yli voimienne
- Jussi Kantele
12.5. Ilta rukoukselle - Pirjo Jokiniemi
19.5. Kauden päätös


 


 

3olme 3ohtaamista

Nuorille aikuisille ja opiskelijoille suunnatut 3K-illat kokoontuvat viikottain tammi-toukokuussa ja syys-joulukuussa Lähetyskodilla (Sairaalakatu 11) keskiviikkoisin klo 18.

Iltojen ohjelma koostuu raamattuopetuksesta tai -piiristä, iltapalahetkestä ja rukous/hartaushetkestä. Illan ohjelman jälkeen voi jäädä vapaasti oleilemaan Lähetyskodille. Välillä ohjelmassa on myös kevyempiä iltoja, joiden painopisteenä on toisiin kävijöihin tutustuminen. Illoissa käy keskimäärin 10-15 nuorta aikuista. Ohjelmamme löytyy osoitteesta: http://kolmekohtaamista.com/paikkakunnat/kuopio/. Lisäksi löydät meidät facebookista: https://www.facebook.com/groups/KolmekohtaamistaKuopio/

Kevään 2021 illat alkavat 27.1.

 

Opkon opiskelijaillat

Opkon opiskelijailtoja pidetään lauantaisin Lähetyskodilla, Sairaalakatu 11. klo 18. Illat koostuvat raamattuopetuksesta, keskustelusta ja rukouksesta. Kohtaamispaikalle voi jäädä vielä vapaasti oleilemaan ohjelmaosuuden päätyttyä. Lisäinfoa illoista ja muusta toiminnasta saat kätevimmin liittymällä Kuopion OPKO:n facebook-ryhmään: https://www.facebook.com/groups/KuopionOPKO/.

Kuva: Unsplash/James Baldwin

 

Share This