3K-illat Kuopiossa

Kolme Kohtaamista

ILLAT OVAT TOISTAISEKSI TAUOLLA.

Nuorten aikuisten kolmen kohtaamisen illat pidetään keskiviikkoisin klo 17 Lähetys-kodilla Kuopiossa (Sairaalakatu 11). Ohjelmassa opetusta, rukousta, iltapalaa ja kristittyjen yhteyttä. Tervetuloa mukaan. Ohjelmamme löydät meidät facebookista (https://www.facebook.com/groups/KolmekohtaamistaKuopio), jonne päivitetään myös ajantasaisin tieto iltojen ohjelmasta.


Kolme kohtaamista

Nuorille aikuisille ja opiskelijoille suunnatut 3K-illat kokoontuvat viikottain tammi-toukokuussa ja syys-joulukuussa Lähetyskodilla (Sairaalakatu 11) keskiviikkoisin klo 17.

Iltojen ohjelma koostuu raamattuopetuksesta tai -piiristä, iltapalahetkestä ja rukous/hartaushetkestä. Illan ohjelman jälkeen voi jäädä vapaasti oleilemaan Lähetyskodille. Välillä ohjelmassa on myös kevyempiä iltoja, joiden painopisteenä on toisiin kävijöihin tutustuminen. Illoissa käy keskimäärin 10-15 nuorta aikuista. Ohjelmamme löydät meidät facebookista: https://www.facebook.com/groups/KolmekohtaamistaKuopio/

Opkon opiskelijaillat

Opkon opiskelijailtoja pidetään lauantaisin Lähetyskodilla, Sairaalakatu 11. klo 18. Illat koostuvat raamattuopetuksesta, keskustelusta ja rukouksesta. Kohtaamispaikalle voi jäädä vielä vapaasti oleilemaan ohjelmaosuuden päätyttyä. Lisäinfoa illoista ja muusta toiminnasta saat kätevimmin liittymällä Kuopion OPKO:n facebook-ryhmään.

Kuva: Unsplash/James Baldwin

 

Share This