Viisaus on siinä

29.4.2019

”Se viisaus on siinä, kun ollaan yhdessä hänen edessään ja toteutetaan sitä, mitä hän on käskenyt”, lataa Aki Heikkonen kokemaansa. Yhdessä Jeesuksen seurassa kulkien ja yhdessä hänen käskyjään toteuttaen, tähän kätkeytyy paljon.

Jeesus sanoo: ”Satoa on paljon, mutta sadonkorjaajia vähän. Pyytäkää siis herraa, jolle sato kuuluu, lähettämään väkeä elonkorjuuseen.”

Kuinka väkeä saataisiin elonkorjuuseen?

Matias Pehkonen päätti sijoittaa Aki Heikkoseen. Nyt eivät olleet kyseessä pörssisijoitukset, vaan taivaan valtakunnan sijoitukset. Matias otti Akin hengellisen vanhemmuutensa piiriin ja pyrki yhdessä kulkien varustamaan ja vapauttamaan tämän toimimaan Jumalan valtakunnassa.

Vuoden jälkeen Aki jatkaa Matiaksen antamaa mallia. Hänellä on ihmisiä, joihin hän sijoittaa, jotta kerran olisi enemmän väkeä elonkorjuussa.

Jeesus sanoo: ”Minulle on annettu kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Menkää siis ja tehkää kaikki kansat minun opetuslapsikseni, kastamalla heitä Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti.”

Lähetyskäsky sisältää kiertokulun. Siinä opetuslapset lähetettiin tekemään opetuslapsia. Meidän tullessamme Jeesuksen Kristuksen opetuslapsiksi lähetyskäsky lähettää meidätkin tekemään opetuslapsia. Näin lähetyskäskyä tarkastellen huomaamme, että on olennaista se, jatkuuko opetuslapsia tekevä kiertokulku. Viisaus kätkytyy siihen, että olemme yhdessä Jeesuksen kavojen edessä ja teemme kuten hän on meitä käskenyt.

Miten on, onko sinulla uskova ystävä, jonka voisit varustaa ja valtuuttaa työmieheksi Herran elopellolle?

Kuuntele Raamattuavain Extra 27.4.2019: Hengellinen vanhemmuus sijoittaa. MyFriends-valmennuksessa Matias Pehkonen ja Aki Heikkonen kertovat, miten Matias päätti varustaa Akia käymään uskossaan eteenpäin. Nyt he molemmat ovat elonkorjaajia Jumalan elopelloilla.

Lisätietoja MyFriends-valmennuksesta tästä linkistä. Seuraava valmennus Kansanlähetysopistolla Ryttylässä syksyllä 29.11-1.12.2019.

 

Veijo Olli
Kirjoittaja toimii Kansanlähetyksen radio- ja televisiotyön koordinaattorina.

Tilaa Veijo Ollin rukouskirje tästä linkistä.

Share This